14
Kitas

Vėžys, liūtas, mergelė

Šio metodo esmė ta, kad jūsų asmenybės tipui (arba bent jau tam asmenybės tipui, su kuriuo tapatinamės, jei bent iš dalies tikime horoskopais), gali būti naudinga sutelkti pastangas į tam tikrus daiktus ar kategoriją daiktų, kuriuos jūs labiausiai esate linkę kaupti arba apleisti.

Valymas

Avinas: žaidimai ir įranga

Aktyvūs, atkaklūs Avino ženklo atstovai mėgsta nuolat būti užsiėmę, ir randa įvairių veiklų, kuriomis užpildo savo laiką. Nenuostabu, kad jie dažnai turi sukaupę visą kolekciją daiktų, susijusių su vienu ar keliais hobiais. Raskite laiko peržiūrėti ir išrūšiuoti šiuos daiktus – tai gali būti vaizdo žaidimai, stalo žaidimai ar sporto įranga – ir pasilikite tik tuos, kuriuos tikrai naudojate.

Jautis: virtuvės rakandai

Jaučiai yra patikimi, todėl jiems reikia patikimų daiktų. Skirkite laiko peržiūrėti virtuvės spinteles, stalčius ir lentynas, ir išmeskite sulūžusius skardinių atidarytuvus ar aplūžusias menteles. Pasilikę tik kokybiškus ir patikimus, bei tikrai reikalingus daiktus, virtuvėje galėsite susitelkti į kūrybą – juk tai jums labiausia ir patinka.

Dvyniai: programėlės telefone

Dvyniai yra be galo smalsūs, kupini naujų idėjų ir sumanymų, kurių su kaupu užtektų dviem žmonėm (ne veltui šis ženklas taip vadinasi). Jūs impulsyvūs, nuolat susižavite kažkuo nauju, tad ko gero ir jūsų telefone yra aplankas, pilnas programėlių, kurių nenaudojate, ir apie kurias galbūt netgi pamiršote. Laikas susitvarkyti savo skaitmeninį gyvenimą. Negailėdami ištrinkite tas programėles ir prenumeratas, kuriomis nesidomėjote daugiau nei mėnesį – atsiras daug vietos naujiems dalykams.

14
Kitas

Vėžys, liūtas, mergelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)