1. Perdažykite sienas. Tai, greičiausiai, yra pats pigiausias būdas atnaujinti senų kambarių interjerą. Pasirinkus šviesesnes ir ryškesnes spalvas, galima suteikti savo namams visai kitokį įvaizdį. Kita vertus, šviesesnės sienos gali padėti ir pakelti nuotaiką, pagerinti savijautą ir pripildyti būstą šviesos bei energijos.

Net jei paliksite tuos pačius baldus ir kilimą, jūsų kambarys pradės naują gyvenimą ir gali tapti tiek teikiančiu energijos, tiek raminančiu ir atpalaiduojančiu.

2. Pamėginkite perstatyti baldus. Jei tai nepertempia jūsų nugaros, baldų perstatymas gali būti smagus ir visiškai nieko nekainuojantis būdas atnaujinti savo patalpą. Be to, dizaineriai sako, kad perstatyti baldai padaro tikrai milžinišką poveikį.

Nukabinkite visus paveikslus, įskaitant ir veidrodžius. Tuomet pirmiausia pradėkite kabinti didžiausius kūrinius. Jeigu jūsų didžiausias paveikslas visuomet kabojo virš sofos, galbūt atėjo laikas jo vietą pakeisti?

Pagalvėlė

3. Brangiai atrodantys namų aksesuarai. Naudokite įvairius rėmelius nuotraukoms, didelius ir įmantriai dekoruotus veidrodžius, spalvingas ir žaismingas pagalvėles, kurios galėtų suteikti būstui šiek tiek individualumo ir jūsų asmenybės. Veidrodžiai suteikia prabangos įspūdį, spindesį ir padaro kambarius daug šviesesniais.

Pagalvės yra būtinas elementas, jei norite turėti jaukią erdvę poilsiui po ilgos darbo dienos. Maža to, tai yra vienos lengviausiai pakeičiamų interjero detalių. Tačiau jums nereikia pirkti naujų pagalvėlių – pakaks pakeisti jų užvalkalus.

4. Namų sienas dekoruokite savo nuotraukomis. Dar vienas pigus būdas atnaujinti namų interjerą – naudoti kuo daugiau rėmelių ant sienų ir įrėminti į juos savo, savo šeimos nuotraukas. Nuolat keičiant nuotraukas rėmeliuose, kiekvieną kartą šiek tiek pasikeis būsto išvaizda. Tai bus ir būdas nuolat minimaliai jį atnaujinti.

Interjero tendencijos

Jei visuomet perkate tik medinius ar juodus rėmelius, išbandykite spalvų derinį. Jums patinka sidabriniai rėmeliai? Derinkite juos su kitokiu metalu, pavyzdžiui, vario ar aukso spalva.

5. Išklijuokite sieną tapetais. Jei anksčiau savo namuose niekada neklijavote sienų tapetais, galite nustebti, kaip ši apdailos medžiaga gali atnaujinti ir pakeisti jūsų kambarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)