Išsirenkate saulėtą dieną

Valyti langus saulėtą dieną prasta mintis, nes valiklis labai greitai džiūsta ant įšilusių langų, nespėjus jums jų nuvalyti šluoste, ir palieka sunkiai pašalinamus dryžius. Visgi, jeigu jums labai reikia išvalyti namų langus, pradėkite nuo tos pusės, kuri yra šešėlyje.

Pirma nenuvalote dulkių nuo palangių ir rėmų

Praleiskite šį žingsnį ir bet koks skystis, kuris atsidurs ant langų rėmų, sudarys purvo gniužulus. Visada pirmiausia nuvalykite rėmą ir palangę prieš imdamiesi valyti stiklus.

Bijote naudoti daugiau langų valiklio

Nebijokite dosniai užpurkšti valymo skysčio ant langų, ypač, jei jie labai nešvarūs. Jums reikės tikrai nemažai valiklio, kad ištirpdytumėte visą purvą, susikaupusį ant langų. Be to, naudojant jo daugiau prireiks mažiau pastangų – tikėtina, kad valant langus šluoste neliks žymių.

Naudojate laikraščius

Kai kurie žmonės prisiekia šiuo metodu, tačiau visgi tai nėra geras ir patikimas būdas langams valyti. Laikraščių ir žurnalų naudojimas sukelia daugiau netvarkos ir vargo stengiantis pašalinti užsilikusius dryžius. Patikimiau naudoti mikropluošto šluostes – jos gerai viską sugeria, yra išplaunamos bei palieka stiklą blizgantį ir be jokių žymių.

Sausinate stiklą silpnu popieriniu rankšluosčiu

Jei tai jūsų pagrindinis pasirinkimas, imkite bent jau tą, kuris susitvarkys su užduotimi. Nėra nieko blogiau nei lango valymas rankšluosčiu, kuris lengvai plyšta ir palieka gausybę mažų popieriaus dalelių ant stiklo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)