12
Kitas

Kaip dekoruoti namus su veidrodžiais?

Kaip dekoruoti namus su knygomis?

Derinkite knygas su gėlėmis

Vienas iš svarbiausių veiksnių, kaip paversti knygų krūvą nuotraukai parengtu momentu, yra knygų derinimas su kitais stilingais aksesuarais. Gėlės yra bene labiausiai šiam tikslui tinkantis elementas. Kaip ir knygos, gėlės naudojamos nedidelėms kompozicijoms, kad perteiktų gyvą autentiškumo jausmą ir labiau primintų namus, o ne sąmoningai parengtą ekspoziciją. Pasinaudokite tuo savo namuose ir nedideles knygų krūveles derinkite su gėlėmis savo mylimoje vazoje.

Knygos interjere

Knygos šalia lovos

Miegamasis yra puiki vieta stilingai pristatyti savo knygų kolekciją. Jeigu jame nėra vietos knygų lentynai, visada galite išnaudoti naktinę spintelę. Tokios spintelės prie žemos lovos yra geriausios knygų graužikų bičiulės. Kitaip negu svetainėje, ant naktinių staliukų galite įkurdinti savo mėgstamiausių nakties skaitinių mini biblioteką. Tačiau pakartosime dar kartą: papildykite knygas kitais elementais, pavyzdžiui, kambariniais augalais, dubenėliais ar naktiniu šviestuvu, kad sukurtumėt charizmatišką įvaizdį ir tobulą vietą tingiam sekmadieniui.

Spalvingos knygos ant padėklo

Kurdami mažesnes kompozicijas, galite pasitelkti padėklą. Šis mažas, bet įtakingas interjero elementas gali įrėminti momentą, kuris tikrai patrauks žvilgsnį. Knygas galite išnaudoti vietoj spalvingo akcento, ypač neutralaus dizaino kambariuose. Tačiau netgi spalvingesnėse erdvėse tinkamai parinktos knygos gali tapti puikiu įrankiu, susiliejančiu su kitais spalvingais daiktais ir sukuriančiu kambaryje vizualinės gelmės sluoksnius.

Knygos interjere

Pjedestalai iš knygų

Dar kitas mažų kompozicijų triukas – panaudoti knygas kaip pakylą kitiems aksesuarams. Tai pritraukia dėmesį ir sukuria kambaryje aukščio bei pakopų sluoksnius. Net jei jums atrodo, kad žvakė ar kambarinė gėlė nenusipelnė tiek daug dėmesio, parinkdami spalvų derinį iš tokios paprastos paletės kaip juoda ir balta, galite viską dailiai sujungti.

Knygos vonios kambaryje

Knygos gali padaryti įspūdį bet kurioje jūsų namų vietoje, taigi kodėl jų nepadėjus vonios kambaryje? Toks interjero akcentas tinka rimtiems knygų skaitytojams, atsidavusiems dizaino fanatikams ar užkietėjusiems maudynių vonioje mėgėjams.

Net jei neturite vonioje lentynos, kuri atlaikytų tokį intensyvų skaitymo pomėgį, knyga maudymosi metu gali tapti nuostabiu, atpalaiduojančiu malonumu ir puikia stiliaus taktika. Sudėtos į lentynas ar padėklus, knygos tinka vonios kambario interjerui, kaip ir kitose jūsų namų vietose. Joms galioja tie patys stiliaus principai. Tačiau yra vienas svarbus dalykas: pasistenkite apsaugoti knygas nuo vandens, kad jis jų nepažeistų.

12
Kitas

Kaip dekoruoti namus su veidrodžiais?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)