Jūsų svetainė galbūt jau yra pakankamai tvarkinga, todėl tikriausiai užteks vos kelių minučių, kad ją paverstumėte dar švaresne. Bet net jeigu šis kambarys yra labai problematiška namų zona, jums tikrai užteks ir 20 minučių, kad pamatytumėte daug gražesnį rezultatą, rašo apartmenttherapy.com.

Nusistatykite laikmatį 20 minučių ir pulkite į savo svetainę kartu su dideliu krepšiu, kuriame surinksite visus kambaryje esančius nereikalingus daiktus.

Turite ieškoti visko, kas yra ne savo vietoje – įskaitant ir daiktus, kurie turėtų būti išmesti atba perleisti į naujų savininkų rankas.

Maža svetainė

Kur ieškoti:

- ant kavos staliuko ir po juo;

- po sofa ir aplinkui ją;

- konsolėse ir komodose;

- stalčiuose;

- knygų lentynose;

- svetainės centre, aplink televizorių ir kitas vietas, kur daugiausia leidžiama laiko.

Ko ieškoti:

- šiukšlių;

- stiklinių ir puodelių;

- atsitiktinių daiktų ir dekoro elementų;

- žaislų;

- knygų ir žurnalų;

- CD ir DVD diskų;

- elektronikos prietaisų;

- batų, rankinių ir kitų aksesuarų, kuriems ten ne vieta;

- nebaigtų darbų ir projektų.

Surinkite viską į krepšį. Kai laikmatis sustos, jūs galite taip pat nutraukti savo darbą. Ištuštinkite krepšį sudėdami daiktus į tas vietas, kuriose jiems priklauso būti, arba sudėkite į atskiras dėžes tuos, kuriuos norite išmesti, parduoti arba padovanoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)