Kam įsileisti tą neigiamą energiją į naujus namus? Jeigu norite išvalyti visas neigiamas emocijas ir suteikti namams, į kuriuos atsikraustote, geros energijos, pasinaudokite šiais valymo ritualais. Rašo apartmenttherapy.com

Nusipirkite naują šluotą

Senų šluotų atsivežimas reiškia ir nesėkmių perkraustymą į naujus namus. Nusipirkdami naują šluotą, jūs simboliškai išvalote toksišką energiją ir pradedate viską iš naujo.

Nepamirškite duonos, druskos ir medaus

Šie produktai skirti ne tam, jei kartais pasijustumėte išalkę nešdami baldus į naujuosius namus. Kalbama, kad jie gali patenkinti namų dievus. Be to, atitinkamai jie simbolizuoja gausumą, gerą sėkmę ir gyvenimo saldumą.

Nudažykite prieangio lubas

Pietuose, priengio lubų dažymas mėlyna spalva yra tradicija, kuri perduodama iš kartos į kartą. Manoma, kad ši praktika padeda apsaugoti namus nuo piktųjų dvasių.

Duris apginkluokite pankoliu

Kas galėjo pagalvoti, kad pankolis gali būti naudojamas kaip ginklas prieš antgamtines jėgas? Prikimškite jo į rakto skylutę arba pakabinkite ant durų, kad apsaugotumėte namus nuo piktųjų jėgų.

Pabarstykite druskos

Palikite duoną ir medų maišelyje, išsitraukite druską ir pradėkite ją barstyti. Pasak ūkininkų almanacho, pabarsčius druskos priešais duris, galima apsisaugoti nuo blogio.

Atverkite langus

Ir duris. Ir stalčius, tiesą sakant. Tiesiog atverkite namus kiek tik įmanoma. Šviežias oras cirkuliuoja energija, saulės šviesa atgaivina, o gamta apskritai turi gydomųjų savybių. Atidaryti stalčiai užtikrina, kad piktosios jėgos neturi, kur pasislėpti.

Pasitelkite eterinius aliejus

Eteriniai aliejai, tokie kaip kedro, drakono kraujo, levandos, citrinos, mirros, rozmarino ir šalavijų, taip pat ir smilkalai turi galią išvalyti ir apsaugoti namus nuo visų juose esančių neigiamų dalykų.

Namuose padeginkite šalavijo

Vienas iš populiariausių būdų suteikti namams teigiamos energijos – smilkymas. Tai yra senovinė technika, kurios metu yra deginamas šalavijas ir tuo pačiu metu vaikštoma po namus.

Eikite prieš laikrodžio rodyklę

Kai valote kiekvieną kambarį, būkite tikri, kad einate prieš laikrodžio rodyklę – tai yra kryptis, kuria siekiama pašalinti piktavales jėgas.

Atlikite visapusišką namų valymą

Jeigu manote, kad jūsų namuose įsigalėjusios stiprios neigiamos emocijos, tuomet turėtumėte viską atlikti šiek tiek giliau ir nuodugniau, jeigu norite atsikratyti supuvusios energijos. Visas valymo ritualas, į kurį įtrauktas ir smilkymas, palieka mažai galimybių namuose įsisukti blogio jėgoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)