Transformuojame virtuvę

Virtuvėje turite vietos tik vienai baro kėdei? Ant bufeto telpa vos viena lėkštė ir taurė, o visus rakandus tenka grūsti vos į kelias spinteles? Nesijaudinkite: pirmiausia į akis krinta ne virtuvės dydis, o jos interjeras.

Atgaivinkite virtuvę smulkių juodų ir baltų plytelių grindimis, šildymo vamzdį apvyniokite stora virve, o bufeto dekorui pasitelkite medį. Nors ir nedidelė, bet kokia stilinga – taip, tai apie jūsų virtuvę.

Sėskitės – ant grindų

Svetainės zonoje netelpa sofa ar pakankamas kiekis kėdžių? Ne bėda. Galima išsiversti su stilingomis ir spalvingomis pagalvėlėmis, ant kurių tikrai patogu sėdėti. Toks sprendimas ne tik patrauklus vizualiai, bet ir kuriantis jaukumą.

Šviesos spalvos

Net ir mažiausiame būste norisi kampo darbui. Tam pakaks stalo ir kėdės bei tinkamo apšvietimo.

Erdvė privalo būti šviesi, o norimos erdvės suteiks horizontalių dryžių motyvai, kuriais galima dekoruoti sieną.

Veidrodžiai

Veidrodis – laiko patikrinta gudrybė, kaip išplėsti erdvę. Įsigyti stilingą galima tikrai nebrangiai.

Veidrodis interjere

Vonios kambario erdvė

Ir čia neapsieisite be veidrodžio. Svarbu gerai apgalvoti, kur sudėti daiktus. Tam puikiai tiks spintelė po kriaukle, kuri ne tik atlieka praktišką funkciją, bet ir atrodo kaip didingas pjedestalas.

Tinkamas batų laikymas

Į krūvą sumesti batai ne tik užima daug vietos, bet ir apsunkina norimos poros radimo procesą. Jums reikia specialių batams laikyti skirtų dėžių, kurias galima krauti viena ant kitos.

Nėra sofos? Nėra problemos

Jei savo mažoje erdvėje neturite vietos sofai, jūsų poreikius puikiai patenkins ir viena įmantresnė kėdė ar fotelis.

Mažo staliuko paieškos

Kuo siauresnis staliukas, kurį galima statyti prie sienos, tuo geriau. Tokie prie sienos statomi baldai puikiai tinka tiek svetainėje, tiek virtuvėje, tiek vonios kambaryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)