Jūsų tikslas – greiti pokyčiai, aiškina dekoro įmonės „Decor Aid“ vadovas Seanas Juneja. O tam pakanka nesudėtingų, nebrangių dalykų, kurie įneš ryškių pokyčių į jūsų būstą.

Priklijuojami sienų apmušalai

Priklijuojami sienų apmušalai – nesudėtingas būdas, norint papuošti sieną ar baldą nauju raštu, ornamentu, spalva, turėti vieną ryškią sieną. Priklijuojami tapetai nuo įprastų skiriasi tuo, kad nereikia jokių paruošiamųjų darbų, klijų.

Galiausiai jei nepatiks rezultatas, paėmę už kampo galėsite nulupti apmušalą. Šis būsto atnaujinimas labai tinkamas nuomininkams.

Pakeiskite tekstilę

Nauji tekstilės dirbiniai – kilimai, pagalvėlės, užtiesalai – lengvas būdas nuobodų, vienos dimensijos kambarį paversti spalvinga, stilinga patalpa, atspindinčia jūsų asmenybę. Šio gudrybės dizaineriai griebiasi, kai juos spaudžia laikas, teigia S. Juneja.

Jei esate taupus žmogus, pakaks nedidelės sumos, kelių pirkinių su nuolaida iš interjero salono ar internetinės parduotuvės.

Perdažykite kita spalva didesnį baldą

Maloniai nustebsite, pamatę, kaip nauja spalva pakeičia lentyną ar židinį. Nudažykite visą lentyną arba tik išorinius kraštus ar tik lentynos vidų. Tai saikingai ambicingas projektas, kurį įgyvendinsite per pusdienį.

Įsigykite baldų apvalkalus

Kalbame ne apie perregimą plastikinį apvalkalą, kuriuo teta užtiesdavo sofą, saugodama nuo katės plaukų. Nusipirkite šiuolaikinių drobinių, lininių ar net džinsinių apvalkalų.

Įdomus apvalkalas pagyvins neutralų kambarį ryškia spalva ar įdomia tekstūra. Ir priešingai – nuosaikūs apvalkalai paslėps raudoną sofą ar kėdes. Jausitės lyg įsigiję naujus baldus.

Perkabinkite paveikslus

Pakeiskite paveikslų vietas – perkabinkite juos ant kitų sienų, sukeiskite kambarius. Arba galite sustatyti kelis paveikslus ant staliuko, atremtus į sieną – įdomus, netradicinis sprendimas.

Pakeiskite užuolaidas

Kambarys be užuolaidų atrodo tuštokas, o priderintos užuolaidos viską kambaryje tarsi susieja, štai todėl pakeitus užuolaidas kambarį galite visiškai atnaujinti.

„Atėjus pavasariui, atšilus, pakeiskite sunkias naktines užuolaidas lengvesnėmis, šviesesnėmis, – pataria S. Juneja. – Kai orai atvės, įsigykite tamsesnių, sodresnių spalvų, sunkesnių medžiagų užuolaidas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)