16
Kitas

Dvyniai, Vėžys

Avinas (03/21 – 04/19)

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, paprastai yra praktiški, be sentimentų ir visada teisūs. Būtent visada – tiesiog taip nutiko, ką padarysi. O jei jiems nepavyksta ko nors iš namų iškrapštyti, jie pasirengę sumokėti, tik ne patys tvarkyti namus – dieviškoji kilmė trukdo. Tačiau tarp šio ženklo atstovų yra ir tokių egzempliorių, kurie nebijo valyti – jie pasiraitoja rankoves ir kelioms valandoms savo kunkuliuojančia energija tiesiog virsta „valymo uraganu“. Tokiomis akimirkomis geriau nestovėti jiems skersai kelio – galite netyčia gauti skuduru į veidą...

Jautis (20.04 – 20.05)

Jaučiai į tvarkos atkūrimo klausimus žvelgia kruopščiai, pirmiausia jiems svarbu suplanuoti šios svarbios operacijos strategiją ir apgalvoti visus etapus. O kai planas pribręs, galima pereiti prie paties valymo. Žinoma, tai užims daug laiko, tačiau viskas bus atlikta kokybiškai – bus sugauta kiekviena dulkelė, nė vienas katės plaukas nepraslys pro akis. Kartais Jaučio noras dėl kitų ženklų atstovų švaros gali nustebinti – tai, ką kas nors pavadintų „tvarka“, Jautis apibrėš kaip „pragaro netvarką“ ir, pasiraitojęs rankoves, imsis darbo. Pravartu, kad namuose būtų bent vienas Jautis.

16
Kitas

Dvyniai, Vėžys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją