Mikrobangų krosnelės kai kuriems gyventojams yra tikri stebuklai, kurie jau beveik 80 metų palengvina maisto gaminimą. Tačiau mikrobangų krosnelės švara paprastai nėra jų naudotojų namų ruošos darbų sąraše. Taip, pirmenybė gali būti teikiama kitų virtuvės prietaisų, kurie yra šiek tiek labiau pažeidžiami, pavyzdžiui, stiklinės viryklės, ant kurios po vakarienės ruošimo matosi visi riebalai, priežiūrai, tačiau neleiskite, kad poreikis valyti kitus prietaisus lemtų nešvarią mikrobangų krosnelę. Nesvarbu, ar mikrobangų krosnelė stovi ant stalviršio, ar įrengta virš kaitlentės, norėsite užtikrinti, kad ant mikrobangų krosnelės išorės ir vidaus nebūtų nešvarumų.

Gera žinia ta, kad valant mikrobangų krosnelėse sunkiai išvalomas dėmes dažnai naudojama dauguma tų pačių valymo priemonių, kurias jau turite savo namuose. Atsižvelgiant į tai, kad mikrobangų krosnelė nusipelno didesnės pagarbos nei jai dažnai rodome, galbūt šiuos paprastus valymo patarimus naudosite daug dažniau nei anksčiau. Čia – keletas gudrybių ir, tiesa, gana keistų, tačiau veiksmingų patarimų, kaip greitai, lengvai ir efektyviai išvalyti savo mikrobangų krosnelę, kad ir kokia ji prikepusi būtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)