Australijoje garsi tinklaraštininkė Chantel Mila, internete prisistatanti kaip Mama Mila ir kartais juokais vadinama Valymo karaliene, nutarė atskleisti, kaip priversti namus maloniai pakvipti.

Žinoma instagramerė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame demonstruoja tris nesudėtingus ir daug negaišinančius metodus, padėsiančius atsikratyti prasto būsto kvapo.

Metodų veiksmingumu galite įsitikinti nieko nelaukdami, nes priemonių, kurių prireiks, veikiausiai turite, rašo „The Sun“.

Taigi – pirmasis būdas! Įberkite į karščiui atsparų dubenėlį maltos kavos arba kavos pupelių ir įstatykite į jas vadinamąją arbatinę žvakutę. Žvakutę, žinoma, uždekite.

Kavos pupelės

„Nuo žvakės sklindanti šiluma sušildys kavą ir po namus pasklis neįtikėtinai malonus aromatas, tik jokiu būdu nepalikite degančios žvakės be priežiūros“, – paaiškina Chantel Mila.

Antras tinklaraštininkės patarimas – iššveisti kriauklę geriamąja soda ir citrina. Šie produktai ne tik pašalins nuo kriauklės įvairias dėmes bei nešvarumus, bet ir nustelbs iš jos sklindantį prastą kvapą.

Valgomoji soda ir citrina

Trečia, ką galite padaryti, – tai įlašinti 10 lašų eterinio aliejaus į pusę puodelio geriamosios sodos, o tada išbarstyti aliejumi persismelkusią sodą ant kilimo ir palikti kokiai valandai. Kai valanda praeis, beliks išsiurbti kilimą: nuo jo tikrai nebesklis nemalonus kvapas, kuris pirmiau taip erzino.

Chantel Mila perspėja, kad prieš vadovaudamiesi trečiuoju patarimu įsiskaitytumėte į dulkių siurblio naudojimo instrukcijas ir išsiaiškintumėte, ar juo galima siurbti tai, kas ypač smulku. Jei turimu siurbliu miltelių siurbti negalima, rinkitės kurį nors iš pirmų dviejų metodų.

Jaukus interjeras

Taip pat žinokite, kad trečias būdas jums netiks, jei turte gyvūnų augintinių, kadangi eteriniai aliejai gali būti toksiški.


Minėtina, kad išvardytus triukus išbandę žmonės – Mama Mila paskyros sekėjai – teigia esantys jais patenkinti, o patarimą su kavos pupelėmis įvertino kaip ypač pasiteisinusį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją