Labai dažnai tai reiškia, kad turite paslėpti tokius daiktus, kaip šeimos fotografijos, diplomai, apdovanojimai, specifinio stiliaus ar religiniai paveikslai, drabužiai, vaistai, naminių gyvūnų produktai ir patys gyvūnai, sako Dominique Calhoun iš Filadelfijoje dirbančios interjero dizaino įmonės „Remix Living“, taip pat teikiančios namų paruošimo pardavimui paslaugas.

„Jei bus bent menkiausia priežastis pirkėjui pagalvoti, kad jis nesugebės šios erdvės paversti savo namais, ar jam kils jausmas, kad jis nenori čia gyventi būtent dėl ankstesnių šeimininkų gyvenimo būdo, sėkmingas sandoris vargu ar įvyks“, – pažymi D. Calhoun.

Vienas iš patarimų, kuriuos D. Calhoun duoda savo klientams, norintiems parduoti būstą, yra apgalvoti kiekvieno kambario paskirtį. „Jūsų tikslas turėtų būti kambaryje sustatyti tokius baldus, kad jie leistų numanyti, kam kambarys yra naudojamas, – teigė ji. – Pavyzdžiui, miegamajame turėtų stovėti lova ir, galbūt, drabužių spinta. Nerekomenduoju miegamajame palikti tokius daiktus kaip bėgimo takelis.“

Nors karantino metu daugelyje namų atsirado sporto kampelių, ir dabar gana įprasta šalia lovos ar sofos pamatyti treniruoklį, kalbant apie būsto pardavimą, tokie daugiafunkciniai kambariai gali atgrasyti pirkėjus, nes jie atrodo pernelyg maži.

„Žinoma, kiekvienas pardavėjas stengiasi, kad jo kambariai atrodytų kuo erdvesni, todėl iš jų reikėtų išnešti nereikalingus baldus ar daiktus, kurie nėra susiję su to kambario paskirtimi“, – sakė D. Calhoun.

Dėl šios priežasties sporto įranga yra vienas dažnesnių daiktų, kuriuos D. Calhoun rekomenduoja išgabenti iš savo būsto, ypač miegamojo, kuris turėtų spinduliuoti ramybę ir atsipalaidavimą.

Tačiau kur reikėtų laikyti bėgimo takelį ar kitus treniruoklius? Daugelis bėgimo takelių susilanksto, turi ratukus ir gali būti įvežti į sandėliukus ar pagalbines patalpas. Kai kurie treniruokliai netgi būna sukurti taip, kad juos būtų patogu transportuoti, arba specialiai neturi rankenų ar ekranų, kad pasikištų po lova ar sofa. Jei treniruoklis kompaktiškai nesusilanksto, prieš potencialaus pirkėjo apsilankymą išneškite jį į garažą, sandėlį ar laikinai atiduokite pasaugoti draugui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)