12
Kitas

Sąrašo tęsinys

Pirmasis mano įsigytas namas buvo renovuotas vasarnamis, pradeda savo pasakojimą portale apartmenttherapy.com skelbiamos publikacijos autorė. Deja, jis kėlė ypač daug problemų, bet visos jos iškilo aikštėn tik tada, kai persikėliau į tą namą gyventi. Bėdų turėjau ir su elektros instaliacija, ir su sienų izoliacija, ir su mansardos ventiliacija. Ankstesni vasarnamio savininkai būstą renovavo patys ir veikiausiai pristigo įgūdžių, be to, akivaizdžiai taupė. Štai keletas dalykų, kuriuos žinodama būčiau daug labiau patenkinta pirmuoju įsigytu nekilnojamojo turto objektu.

Langai

Įsitikinkite, kad visi langai tinkamai užsidaro ir atsidaro, be to, yra kokybiški. Žiemą, ypač šaltesnio klimato kraštuose, tai tampa itin aktualu. Kadangi langai dažniausiai uždaryti, galima laisvai pamiršti patikrinti ar jie neturi defektų ir sklandžiai darinėjasi.

Sienos

Jei namo sienos ištapetuotos, gerai pamąstykite, ar tapetai jums patinka. Jei taip nėra, žinokite, kad daug suvargsite, kol juos nulupsite. Dėmesį turėtumėte atkreipti ir į sienų aukštį: erdvė tarsi bažnyčioje gal ir atrodo įspūdingai, bet pagalvokite, kiek atsieis oro kondicionavimas ir patalpos prišildymas.

Įtrūkusi siena

Grindys

Grindis taip pat privalote objektyviai įvertinti, ypač jei namas, kurį svarstote pirkti, nėra naujas. Grindys turi būti kietos ir stabilios, be jokių deformacijų ir įlinkstančių sričių. Iš pažiūros menki grindų defektai gali signalizuoti apie rimtas problemas. Atminkite, kad grindų pažeidimus gali slėpti kilimai ir badai, todėl nesidrovėkite ir būtinai patikrinkite, ar ir po jais grindys atrodo nepriekaištingai.

12
Kitas

Sąrašo tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)