12
Kitas

Daiktai, skleidžiantys neigiamą energiją

Šiuolaikinis žmogus dažniausiai netiki prietarais, arba tiki tik kai kuriais jų. Tačiau nuo senų laikų mus pasiekia įvairiausių prietarų atgarsiai. Aptarkime, kokie daiktai atneša į namus laimę, o kurių reikėtų nedelsiant atsikratyti, jei jų namuose yra. Galbūt nuo to priklauso jūsų gerovė. Pagrįstai nieko netvirtiname, tačiau žinoti bus ne pro šalį, rašo „Delfi Dom Sad“.

Pradėkime nuo teigiamų dalykų. Pasikalbėkime apie tai, kokių daiktų namuose turėti pageidautina. Kalbama, kad jie pritraukia sėkmę, klestėjimą, teigiamas mintis ir saugo namiškių sveikatą.

Daiktai, skleidžiantys teigiamą energiją

Vazoniniai augalai

Žydintys augalai perima iš šeimininkų dalį neigiamos energijos. Tačiau tik tuo atveju, jei šeimininkai jomis tinkamai rūpinasi.

Kailiai

Daugumą žmonių gąsdina gyvūnų kailiai ant sienų ar ant grindų. Tačiau yra prietarų, kad jie neva skleidžia gerą energiją, gerina materialinę padėtį ir saugo turtą. Netgi patariama patiesti kailį darbo kabinete – esą, tai padeda didinti pelną ir kapitalą.

Džiovintos gėlės

Dažniausiai sakoma, kad džiovintos gėlės skleidžia neigiamą energiją, tačiau yra ir kitokių prietarų – kad vazoje laikoma džiovintų gėlių kompozicija skatina gerovę, klestėjimą, pritraukia sveikatą ir sukuria jaukumą. Džiovinti augalai neutralizuoja neigiamą energiją. Prisiminkite – juk anksčiau kiekviename name kaime po lubomis buvo kabinami džiovinti augalai.

Figūrėlės

Kareivėlių, karių, matrioškų figūrėlės, atkartojančios viena kitą ir išdėliotos į eilę, puikiai valo namų energiją. Vienas paskui kitą sekantys drambliai, kurių kiekvienas mažesnis už einantį prieš jį – universalus klestėjimo ir gerovės simbolis.

Interjero detalės

Siuvinėtos pagalvėlės

Jos laikomos santuokinę meilę sangančiu simboliu. Jei ant pagalvių išsiuvinėtos gėlės – jos saugo sveikatą, o jei žmonės ar gyvūnai – saugo nuo pavojų, jei peizažai – tai padeda sėkmingai įgyvendinti naujus sumanymus.

12
Kitas

Daiktai, skleidžiantys neigiamą energiją

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)