12
Kitas

Sąrašo tęsinys

1. Protezų valymui skirtos tabletės

Apsitraukusią nešvarumų sluoksniu gėlių vazą galite mirkyti kiek panorėję – galutinis rezultatas nedžiugins. Patarimas – pripilkite į vazą vandens ir įmeskite protezų valymo tabletę. Kai ji nustos šnypšti ir putoti, dėmės ir nemalonus kvapas bus stebuklingai išnykę.

Su protezų valymo tabletėmis galite nuvalyti ir patamsėjusius papuošalus.

2. Dezinfekuojamoji rankų želė su alkoholiu

Dar kartą paminėsime jūsų mažųjų šedevrus, pieštus šratinuku ant sienų – nesivarginkite ir nešveiskite jų šepetėliu ir universaliu valikliu. Išeitis – antibakterinė rankų želė su alkoholiu. Užspauskite truputį želė ant minkštos kempinėlės, patrinkite šratinuko žymes, palikite kelioms minutėms ir pamatysite – jūsų mažojo Monet meno kūrinių neliks nė ženklo.

3. Cukrus

Kas sakė, kad cukrus skirtas tik saldinti arbatą, kepti pyragus (ir storinti liemenį)? Pasirodo, cukrus – pigus ir lengvas valiklis, kuriuo pašalinsite išpilto nagų lako dėmes nuo sofų ir nuo kilimų. Užberkite cukraus ant dar nesustingusio nagų lako, nuo cukraus jis sukietės ir atšoks nuo paviršiaus, beliks tik nušluoti ar nusiurbti.

4. Vaikiškas šampūnas

Vaikiškas šampūnas švelnus, todėl puikiai tinka skalbti nėriniuotus apatinius drabužius. Jei turite mažų vaikų, nėriniuoti apatiniai tikriausiai guli stalčiaus dugne, o juos pakeitė žindymui skirtos liemenėlės ir medvilninės kelnaitės, ir vis tik turėkite omenyje, kad vaikiškas šampūnas – viena švelniausių plovimo priemonių.

5. Plaukų džiovintuvas

Kad ir kiek valytumėte, šluotumėte, yra vietų, kurių praktiškai neįmanoma pasiekti. Tokia vieta – už radiatorių, ten kaupiasi dulkės, augintinių plaukai... Kad nereikėtų atsukinėti radiatorių, kišti už jų ranką, rizikuojant ją išsisukti, išpūskite dulkes iš nešvarumus su plaukų džiovintuvu.

12
Kitas

Sąrašo tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)