14
Kitas

Skorpionai, vėžiai ir avinai

Nors tvarkymosi įpročiai jūsų asmenybės tiesiogiai ir neatspindi, gali būti įdomu sužinoti, kokie esate palyginus su kitais žmonėmis. Toliau pateikiamas sąrašas padės suprasti, ar, sprendžiant pagal zodiako ženklą, esate tvarkingesni, ar ne tokie tvarkingi, kaip kiti. Sąrašas pateikiamas nuo tvarkingiausių iki netvarkingiausių zodiako ženklų.

Mergelės (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

Jūs ne tik tvarkingi. Jūs – iš proto išsikraustę pedantai. Niekas nenustebtų pamatęs, kaip apsimaunate baltas pirštines ir pirštu braukiate per visus paviršius patikrinti, ar jie tikrai švarūs, nors ką tik patys juos kruopščiai nušveitėte. Norite, kad viskas būtų sutvarkyta, padėta į vietą ir blizgėtų švara. Jei viskas priklausytų tik nuo jūsų, namuose netvarkos nebūtų niekada.

Jaučiai (balandžio 20–gegužės 20)

Jums svarbi išvaizda, o namai – ne išimtis. Jums labai svarbu, kaip atrodote, o namus laikote savo išvaizdos tęsiniu, todėl negalite atsipalaiduoti, jeigu aplink netvarka. Stengiatės, kad viskas būtų gražu ir tvarkinga, nes norite atsipalaiduoti ir niekam neduoti priežasčių jus kritikuoti.

Ožiaragiai (gruodžio 22–sausio 19)

Jūs užsispyrę, be to, kad ir kokia veikla beužsiimtumėte, visada sunkiai dirbate, todėl taip pat elgiatės ir namuose. Nors namų ruošos darbų už verslo reikalus svarbesniais nelaikote, vis tiek labai norite, kad namai būtų tvarkingi, o daiktai sudėti savo vietose, nes negalite leisti, kad srityse, kurias galite kontroliuoti, vyrautų chaosas.

14
Kitas

Skorpionai, vėžiai ir avinai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)