16
Kitas

Indai ir virtuvės rakandai

Dažnai namuose nesutarimai kyla dėl užsiteršusių energijos srautų. Jei namai jums nebeteikia džiaugsmo, jei juose dažniausiai jaučiate neigiamas emocijas, ir niekaip negalite pailsėti, atkreipkite dėmesį į daiktus. Gali būti, kad būtent jie yra jūsų dvasinio ir fizinio diskomforto šaltinis, rašo dailyhoro.ru.

Seni garderobo objektai

Drabužiai – labiausiai tikėtinas neigiamos energijos šaltinis. Žinoma ekstrasensė Fatima Chadujeva papasakojo apie senų daiktų energetiką. Jie sukaupia žmonių emocijas, todėl drabužius, kuriuos vilkėdami patyrėte nesėkmę ar nemalonumus, reikia užmerkti į stipriai pasūdytą vandenį ir išskalbti. Druska neutralizuoja visą neigiamą energiją. Nelaikykite namuose suplyšusių drabužių ar avalynės – jei įmanoma, pataisykite ir sutvarkykite, o jei ne, išmeskite į specialų tekstilės konteinerį.

Sugadinti daiktai nepritrauks į namus finansinės gerovės. Kruopščiai peržiūrėkite spintos turinį ir atidėkite nereikalingus daiktus – juos parduokite, atiduokite arba išmainykite į tokius, kurių jums reikia. Ir tik paskutiniu atveju išmeskite. Taip išvalysite namų energetiką ir atsikratysite nereikalingų sankaupų, kurios teršia erdvę.

Drabužiai

16
Kitas

Indai ir virtuvės rakandai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)