Ką dar galima plauti indaplovėje?

Įvairias vonios smulkmenas

Stiklinaitės, muilinės, įvairūs indeliai ir pan. greitai tepasi, juos reikia nuolat plauti. Jei ant šių daiktų paviršiaus nėra nusiplaunančių piešinių, metas išplauti juos indaplovėje.

Statulėlės, įvairūs dekoro elementai

Dažnai įvairūs dekoratyviniai daiktai tik gadina kambario vaizdą, nes ant jų kaupiasi dulkės. Kai statulėlė stovi vonioje, dulkės prie jos tiesiog prilimpa. Nesijaudinkite – tokie daiktai švariai išsiplaus indaplovėje.

Šepečiai

Šepetys – asmeninės higienos daiktas, vadinasi, jį reikia kruopščiai valyti. Išimkite plaukus, o tada įdėkite į indaplovę kartu su kitais daikčiukais.

Šaldytuvo lentynos

Jei šaldytuvo lentynos be lempučių ar kokių nors elektroninių prietaisų, jas irgi galima plauti indaplovėje. Kad lentynos nesuskiltų, neturi būti didelės temperatūrų kaitos. Geriausia iš pradžių jas palaikyti saulėje, kad įšiltų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)