14
Kitas

Vėžys, Liūtas, Mergelė

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Avinas yra Ugnies ženklas ir jo erdvė tikrai nebus nuobodi. Ugningi, nepriklausomi ir kūrybingi, šio ženklo atstovai savo namų nepaliks nuošalyje.

Laužytina taisyklė: vienas kambarys, vienas tikslas

Virtuvė skirta valgiui virti, o miegamasis – miegoti, tiesa? Ne visiškai. Avino ženklui patinka fizinė veikla ir judėjimas, tad kiekviename kambaryje galima išvysti vienokių ar kitokių sportavimui skirtų aksesuarų.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Turime vieną dalyką suprasti aiškiai: Jaučio dizaino estetika abejoti neverta. Tvirtavaliai ir, taip, šiek tiek užsispyrę, šio ženklo atstovai puikiai žino, ko nori ir ko ne.

Skandinaviškas interjero dizainas

Laužytina taisyklė: suvenyrų skaičius turi būti minimalus

Gal mentalitetas kodiniu pavadinimu „netvarkai – ne“ pastaruoju metu ir yra paskutinis mados klyksmas, tačiau Jaučiams patinka jų daiktai! Būdami aistringi kolekcionieriai, šio ženklo atstovai linkę pripildyti savo erdvę įvairiausiomis relikvijomis ir sentimentalius prisiminimus keliančiais daiktais.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 20 d.)

Dvyniai? Nebūtinai viskas yra taip, kaip atrodo. Mokantys prisitaikyti ir mėgstantys bendrauti, tačiau impulsyvūs ir ne visada patikimi, Dvyniai turi daug asmenybės sluoksnių, todėl galite tikėtis jų erdvėje šiokių tokių netikėtumų.

Laužytina taisyklė: subrandinkite savo erdvę

Daugelis mūsų linkę savo erdvei suteikti brandos iškart, vos tik baigiame universitetą. Savo plakatus pakeičiame paveikslais, o viską, kas primena vaikystę, sukišame į tolimiausius namų užkampius. O štai Dvyniai turi polinkį pribarstyti vaikystės stebuklų po visus namus.

14
Kitas

Vėžys, Liūtas, Mergelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)