DVD grotuvai

Sveiki atvykę į XXI amžių, kur skaitmeninė televiziją gali suteikti patį įvairiausią turinį, atitinkantį kiekvieno žmogaus poreikius. Leiskite sau pramogauti be nereikalingo rakando, užimančio vietą namuose.

DVD diskai ir jų dėklai

Jeigu nėra jokios prieigos prie interneto, pavyzdžiui kelionėje, galbūt ir gali prireikti tokio dalyko kaip DVD diskas, tad tuo atveju gal ir naudinga turėti ir diskų ir dėklų jiems (bet tik tuo atveju, jei nėra kitos išeities). Dabartiniais laikais tokiais daiktais naudojasi mažuma, tad jų kaupti neverta.

CD diskai

Nejaugi kas nors vis dar leidžia CD diskus? Gerai, galbūt senuose automobiliuose. Visais kitais atvejais turėkite omenyje, kad savo grojaraščius jau galite ir kitokiais būdais, neužimančiais vietos namuose.

Popierinių dokumentų spintelės

Tiesiog pasakykite sau ne. Šiame amžiuje tikrai nebereikia kaupti šūsnių popierių, kai visus dokumentus galima tvarkyti, pasirašyti ir turėti virtualiai. Nuskanuokite tuos popierius, kuriuos turite fizinėje formoje ir sumažinkite popierius iki pačių svarbiausių. Skaitmeninius dokumentus surasti ir tvarkyti tikrai gerokai paprasčiau!

Namų apyvokos daiktų atsargos

Kai beveik viskam galima gauti pristatymą į namus, nebūtina užsipirkinėti daiktų urmu. Ypač, jeigu juos naudojate pakankamai ilgai.

Sieniniai kalendoriai

Žinoma, čia yra išimčių. Kai kuriems žmonės reikia popierinių kalendorių visai šeimai vien todėl, kad taip veikia jų smegenys. Bet skaitmeniniai kalendoriai sinchronizuojasi visuose prietaisuose, o jūs gaunate priminimus apie įvykius ir užduotis. Tai yra šioks toks šiuolaikinis patogumas, kuris daugeliui žmonių kasdien labai padeda.

Fiziniai įkvėpimo šaltiniai

Ar tikrai reikalingos lentos, ant kurių užrašytos motyvacinės citatos? Pašalinkite ne tik tai, bet ir įvairų įkvepiantį popierizmą ir, jeigu jums labai trūksta motyvacijos, galite į padrąsinančius užrašus spoksoti kompiuterio ar telefono ekrane.

Popieriniai sąrašai

Nesvarbu, ar tai yra svarbiausių darbų sąrašas, pirkinių ar daiktų, kuriuos reikia supkakuoti, sąrašas, jų tikrai jums nereikia, jeigu turite telefoną. Pagalvokite apie tai, kiek medžių išsaugosite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)