1. Vertingi meno kūriniai

Yra priežastis, kodėl žmonės naudoja ant sienų pakabinamus daiktus kaip ženklą, kad jie tikrai įsikraustė į tą vietą. Būtent menas suteikia namams sielą, tam tikros kokybės, kuri atskiria tą vietą nuo kitų. Reikėtų pabrėžti tai, kad meno dirbiniai, kuriuos kabinsite ant sienų, turi būti išskirtinai vertingi būtent jums – nesvarbu, ar tai bus vintažinis dirbinys, akies krašteliu pastebėtas blusų turguje, močiutės tapytas paveikslas ar didžiulė nuotrauka iš paskutinių jūsų atostogų.

2. Nusipirkite baldą, kurio visada troškote

Jei vis dar laikotės įsikibę seno futono ar senos nusitrynusios sofos, tačiau labai norite atsinaujinti, turėkite omenyje, kad naujo itin patinkančio baldo įsigijimas gali visiškai pakeisti kambario išvaizdą. Nesijauskite įsipareigoję pakeisti visus baldus iš karto arba derinti naujus daiktus su senaisiais. Jei turite kažkokį itin gerai atrodantį, geros kokybės daiktą, pavyzdžiui, sofą arba kilimą, visa kita susiderins savaime.

Tvarkymas

3. Nuodugnus visų namų išvalymas

Namai, kurie iš tikrųjų yra švarūs ne tik atrodo tokie – juose būnant švara tiesiog jaučiama. Tikrai galima pajusti, jog net oras tampa lengvesnis, išvalius visą šlamštą. Jei jūs nesate tas žmogus, kurį žavi idėja visą savaitgali kuopti namus, galite pasvarstyti ir apie galimybę valymo paslaugą tiesiog nusipirkti.

4. Pasidalinkite savo namais su gauruotu draugu

Ne kiekvienam lemta ir norisi turėti augintinį, tačiau tiems, kurie myli gyvūnus, net jei su jais atsiranda namuose šiek tiek daugiau darbo, turėti gauruotą draugą šalia tikrai verta.

5. Namai pilni žmonių, kuriuos mylite

Žinoma, nuostabu turėti labai gražius namus, tačiau mylėti namus labiausiai priverčia dalinimasis jais su kitais žmonėmis. Turėti užsukančių į svečius žmonių – nesvarbu, ar ruošiate didelį vakarėlį ar tiesiog kviečiate draugus vakarienei – padės jums sukurti atsiminimus, susijusius su jūsų namais, kurie gyvuos dar ilgai, o tuo pačiu suteiks gyvybės ir jūsų namams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)