Visur laipiojantys naminiai gyvūnai

Galbūt nežinote, ką išdarinėja jūsų augintiniai, kai jūsų nėra namuose. Tačiau kai esate su jais, stebėkite, ką jie veikia. Jei pastebėjote, kad jie šokinėja ant stalų, tuomet nedelsiant juos sustabdykite. Net jei jūs tam neprieštaraujate, jūsų svečiai gali nenorėti valgyti prie to stalo, kuriuo tipeno nešvarios naminio gyvūno pėdos, rašo goodhousekeeping.com.

Didžiulės neplautų indų krūvos

Dauguma mūsų stengiasi iš karto suplauti indus, kai tik pavalgome. Tačiau kartais gyvenimas mus priverčia užsiimti kažkuo kitu ir neplauti indai nepastebimai susikaupia. Dar blogiau, jei prie jų būna priskretusių maisto likučių.

Po namus besimėtančios šiukšlės

Naujai iškepti tėveliai žino, kaip sunku prižiūrėti kūdikį ir tuo pačiu rūpintis namų tvarka. Kol svečiai dar neatėjo, greitai žvilgsniu nuskenuokite savo namus ir pasistenkite, kad panaudotos sauskelnės nedelsiant atsidurtų šiukšliadėžėje.

Nevalytas vonios kambarys

Vonios kambarys yra ta vieta, kur mes prausiamės, taigi nereikia nė sakyti, kad ji taip pat turi būti švari. „Vonios kambarys puikiai atspindi bendrą šeimininko požiūrį į namų švarą“, - sako sveikatos ir geros savijautos ekspertas Calebas Beckas.

Nešvari vonia

Kelių savaičių dulkių sluoksnis

Dulkių sluoksnis yra akivaizdus būdas savo svečiams parodyti, jog kratotės namų tvarkymo pareigų. Jūsų tingėjimą ypač išduoda apdulkėjusios ventiliacijos grotelės, stalai, fotografijų albumai ar lentynos.

Purvini drabužiai svetainėje

Žinoma, grįžus namo po ilgos darbo dienos pirmiausia norisi įšokti į patogius drabužius. Tačiau nusirengę suprakaituotus ar išteptus drabužius pasistenkite, kad jie keliautų tiesiai į skalbinių dėžę, ypač jei vakarienės turi ateiti jūsų draugai ar šeimos nariai.

Augintinių plaukais aplipę baldai

Jei neįmanoma sėdėti ant sofos, šalimais nepasidėjus pūkų volelio, vadinasi, jūs turite rimtų bėdų. Prieš pasikviesdami svečių, gerai išsiurbkite savo baldus. Bus dar geriau, jei augintiniams apskritai neleisite drybsoti ant sofos.

Užgriozdinti namai

Niekam nepatinka užgriozdinti namai. Svečiams taip pat. „Užgriozdinti namai pradeda mane blaškyti. Nebegaliu sutelkti dėmesio tam, kas ką sako, ir mane pradeda imti kažkoks nerimas“, sako „Make it Posh“ generalinė vadovė Sarah Schmir. Juk nenorite sukelti streso savo šeimos nariams ir draugams, ar ne?

Po namus išmėtytos intymios nuotraukos

Tai, kas vyksta miegamajame, ten turi ir likti. „Blogiausia, ką esu pamačiusi kito žmogaus namuose, buvo didžiulės, įrėmintos buduaro stiliaus fotografijos su tuo žmogumi, kurį lankiau pagrindinėje namų erdvėje“, - sakė nekilnojamojo turto analitikė Julie Garner.

Negeras kvapas

Išmintingas patarimas: prieš pasikviesdami į namus svečių, nepagailėkite kelių eurų aromatinėms žvakėms. „Ne visi maisto produktai išskiria gerą aromatą, kai juos verdate ar kepate, o kai kurie kvapai išsilaiko ilgiau negu kiti. Nėra nieko blogiau, kaip įžengti į svetimus namus ir pajusti kvapą, dėl kurio norisi apsisukti ir nedelsiant išeiti“, - sakė Selepak.

Atvirai padėta katės kraiko dėžė

Tik pagalvokite apie tai: kraiko dėžė yra jūsų katės tualetas. Juk jūs niekada nesinaudojate tualetu pačiame gyvenamosios erdvės viduryje, ar ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)