Žmonėms pradėjus skųstis, šio projekto vystytojai žada trečiadienį sutvarkyti problemą, kuri, jų žodžiais tariant, kilo nes pradėjus statybas paaiškėjo, kad neveikia sena melioracijos sistema.

Kvartalas jau buvo apsemtas liepą, taip pat po gausaus lietaus. Kurį laiką namus gelbėjo tai, kad netoliese buvo iškasta gan didelė duobė, į kurią ir subėgdavo lietaus vanduo.

Užkimštas drenažas

„Tik dabar paaiškėjo, kad seni sovietiniai drenažai neveikia. Tačiau jų tvarkyti negalėjome dėl lietaus. Šuliniai užsemti. Technika negalėjo privažiuoti“, – sako projektą vystančios ir parduodančios „Andrum sales“ marketingo vadovė Monika Drungilaitė.

Ji žada, kad jau šiandien pradės važiuoti vandenvežės ir žmonės, kurie šiame projekte pirko namus, juos galės pasiekti.

M. Drungilaitė sako, kad dabar intensyviai konsultuojasi su ekspertais, kad ši problema būtų išspręsta galutinai ir ji nesikartotų.

„Šiame kvartale norime statyti daugiau namų, o šiandien nei mes galime parduoti namus, nei žmonės juos pasiekti. Šiuo momentu keturi namai neprivažiuojami. Mūsų turtas irgi stovi vandenyje ir užšaldytas“, – apie situaciją pasakoja M. Drungėlaitė.

Ji įvardina ir priežastį, kodėl negali greitai išspręsti šios problemos. Galbūt būtų galima perpumpuoti vandenį į kitoje kelio pusėje eantį žemesnį sklypą, tačiau neturi šio ploto nuomininko sutikimo.

Pagal planą „Šaulio slėnyje“ bus pastatyti 22 namai. Pirmu etapu 10.

Įmonės svetainėje už 156,76 kvadratinių metrų namą, stovintį 5 arų sklype, kaip skelbiama, su nuolaida, prašoma 135 tūkst. eurų.

Siūlė skrydį sraigtasparniu

„Andrum sales" pasižymi įdomia rinkodara. Pavyzdžiui, kitame projekte bendrovė potencialiems pirkėjams siūlė skrydį sraigtasparniu.

Bendrovė parduoda būstą Vilniaus Naujamiestyje pradedamame statyti „Eglių tako“ ir nepretenduoja į prestižinio būsto kategoriją.

„Projektą dar tik pradedame vystyti ir kaip vieną iš jo privalumų įvardiname vaizdą pro langus. Namai stovės ant kalvos ir atsivers puiki panorama. Tačiau kol kas žmonės gali tik ateiti pažiūrėti, kaip kyla daugiabutis. Nusprendėme, kad skrydis sraigtasparniu virš šios vietovės leis susidaryti geresnį įspūdį apie projektą“, – aiškino „Andrum Sales“ direktorius Mindaugas Ruseckas.

Planuojama, kad bus skraidinami tik pirkimo sutartį pasirašę žmonės, o ne visi norintys pasigrožėti Vilniumi. Šiuo metu formuojama pirmoji skraiduoklių grupė.

„Eglių takas“ nepriskiriamas prabangiam būstui. Planuojama jo pardavimo kaina apie 1500 eurų už kvadratinį metrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)