Kartu su pavasariu laukto butų pirkėjų antplūdžio nebuvo, tačiau NT pardavimai (preliminarių butų pirkimo-pardavimo sutarčių skaičius) šių metų pirmąjį ketvirtį buvo šiek tiek didesni už praėjusių metų paskutinių trijų mėnesių rezultatus. Pasak D. Andrulionienės, susitarimų dėl butų pirkimo-pardavimo skaičiai stabiliai augo kiekvieną šių metų mėnesį.

„Pirkėjų susidomėjimas būstu auga, ir tai yra geros žinios. Lyginant situaciją, kuri buvo praėjusiame ketvirtyje, šių metų pirmieji trys mėnesiai jau pralenkė praėjusių metų pabaigą“, – teigia D. Andrulionienė.

Taip pat ji pripažįsta, kad butų kainos nebeaugs. Pašnekovė, atsižvelgdama į Lietuvos banko prognozes, kad šiemet vidutinis atlyginimas mūsų šalyje dar augs, prognozuoja augsiantį ir būsto įperkamumo lygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)