Papildo būsto nuomai pasiūlos krepšelį

Dar prieš karą Ukrainoje Lietuvos NT verslininkai ėmė vystyti projektus, skirtus nuomai. NT bendrovės „Ober-Haus“ Senamiesčio biuro vadovo Mariaus Čiulados teigimu, dabartinė geopolitinė ir žaliavų rinkų situacija šio verslo nesustabdė, atvirkščiai – tokie būstai, gali būti, taps populiaresni. Mat, mažėjant NT nuomai pasiūlai, nauji rinkos dalyviai pasitinkami džiugiomis nuotaikomis. Kuo daugiau būstų nuomai pasiūloma, tuo mažiau priežasčių kainų augimui.

„Šis segmentas kaip niekad perspektyvus. Pinigai yra daug pigesni, vystytojai gali skolintis, o būsto nuomos grąža vis tiek yra apie 5 proc., alternatyvų rinkoje daug nėra, tai būsto rinka šioje vietoje gana sveika. Ji tvari. Atvykstančių žmonių srautas didelis (iš Ukrainos – red. past.), dalis jų gaus valstybės remiamą būstą, o dalis pradės dirbti ir nuomosis. Tai nebus tik Vilniuje, tikėtina, tokių bus visoje Lietuvoje“, – pažymi pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją