Kiekvienas iš mūsų svajojome arba vis dar svajojame apie tobulus namus. Vieniems tai – nuosavas namas ar kotedžas užmiestyje, kitiems – butas senamiestyje arba atvirkščiai – tolėliau nuo miesto šurmulio. Tačiau kiek kartų jūsų galvoje šmėstelėjo mintis, ar tas svajonių būstas gali būti geidžiamas ir kitų NT pirkėjų, kiek paklausus jis būtų nuomos rinkoje? Kitaip tariant, ar susimąstėte apie savo būsto likvidumą: galimybes greitai ir brangiai jį parduoti arba išnuomoti? Šiandien tokie butai išgraibstomi akimirksniu, kai dar net nėra daugiabučio, kuriame jie turėtų būti, pamatų – iš brėžinių. Tai ypač pastebima didžiuosiuose Lietuvos miestuose, kuriuose auga imigracija.
Taip pat reikia pabrėžti, kad šis tekstas nėra skirtas skatinti pirkti būstą. Šis sprendimas turi būti priimtas tik esant užtikrintam dėl savo finansinių galimybių.

Kas yra likvidus būstas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)