Dabar jau akivaizdu, kad karantinas NT pirkėjų aktyvumo nesumažino, net atvirkščiai: būstų paklausa išaugo ir dabar vystytojams reikia pasistengti, kad turėtų, ką pasiūlyti pirkėjams. Štai jums keletas faktų, kurie patvirtins anksčiau pateiktą teiginį: lietuvių santaupų bankuose praėjusiais metais siekė 3 milijardus eurų, nuo rugsėjo kiekvieną mėnesį vystytojai skaičiuoja rekordinį pirkimo-pardavimo sandorių kiekį, o būsto kainos jau ima augti greičiau nei žmonių pajamos.

Būtent paskutinis teiginys visiems – ir pirkėjams, ir pardavėjams, turėtų kelti nerimą. Kodėl? Štai jums paaiškinimas, po kurio jūs suprasite, kad nuosavas būstas jau netolimoje ateityje gali tapti išskirtinės prabangos ženklu ir aukštas pajamas gaunančių turčių privilegija, o visi kiti būsime priversti nuomotis mažą butuką miegamajame rajone iki gyvenimo saulėlydžio. Kitaip sakant, tapsime beturčiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)