Esamiems partneriams nieko daryti nereikia. Visos paslaugos bus aktyvios, kaip buvo iki šiol, o sąskaitos už jas nebus išrašomos. Nauji partneriai, norintys talpinti skelbimus domoplius.lt portale turėtų susisiekti su el. paštu partneriai@domoplius.lt ir su jais bus sudaromos sutartys, o karantino laikotarpiu skelbimų paslaugos bus nemokamos.

Notarų biurų veikla karantino laikotarpiu

Karantino pradžioje laikinai sustabdžius tiesioginių notarinių paslaugų teikimą, šalyje visiškai sustojo NT pardavimo sandoriai, o tai sukėlė didelių problemų NT verslui, brokeriams, dėl šios priežasties domoplius.lt portalas karantino laikotarpiu nuimdamas papildomą finansinę naštą, siekia skatinti rinkos aktyvumą, kuris grįžus į normalų gyvenimo ritmą leistų toliau sėkmingai tęsti NT verslą, užbaigiant karantino metu sutartus sandorius.

Nors Teisingumo ministras Elvinas Jankevičius priėmė sprendimą nuo penktadienio, kovo 20 d., atnaujinti notarų biurų veiklą, sandorių sudarymui taikomi tam tikri ribojimai - bus priimami tik iš anksto nuotoliniu būdu – telefonu ar elektroniniu paštu užsiregistravę asmenys, o visi parengiamieji darbai turės būti suderinti ir paruošti telefonu ar elektroniniu paštu. Taip pat ribojamas ir į noratų biurus patenkančių asmenų skaičius.

Nekilnojamo turto apžiūra – atrandami nauji būdai

Šių dienų situacijoje lankstumo ir išradingumo reikia ne tik registruojant sandorius, bet ir aprodant būstus klientams. Vienas didžiausių NT skelbimų portalų Domoplius.lt siūlo gyventojams būstą apžiūrėti naudojantis sudarytais 3D turais, o jeigu tokių nėra naudotis skelbimuose esančiomis aukštos kokybės nuotraukomis, kurios papildytos išsamiais brokerių komentarais. Brokeriai šiai dienai pasiruošę būstus aprodyti per gyvas transliacijas tiesiai iš vietos. Būsto pirkimas atsakingas momentas, todėl šiuo metu puikus laikas plačiau pasidomėti apie Jus dominančius objektus.

Nors pastarosiomis dienomis visi turime keisti savo įpročius ir didžiąją dalį kasdienių reikalų atlikti kompiuteriu ar telefonu, tai toli gražu nereiškia, kad gyvenimas sustoja. Dvidešimt pirmame amžiuje, kuriame turime galimybę daugybę darbų atlikti net neišėję iš namų – internetas smarkiai gelbsti. Iš namų galime užsisakyti ne tik maisto, įgudę vartotojai naudodamiesi šia galimybę perka - parduoda automobilius bei nekilnojamą turtą. Šiuo metu turime puikias galimybes ir laiko visą tai išbandyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)