Penkių miegamųjų Tiudorų stiliaus 185 kvadratinių metrų ploto namas, kuriame iki ketverių metų augo Donaldas Trumpas vėl bus parduodamas aukcione. Aukciono dalyvių prašoma pateikti raštišką pasiūlymą ir sumokėti 10 proc. užstatą. Pradinės sumos nėra, nors pardavėjas yra nustatęs turtui tam tikrą kainą.

Dabartinis namo savininkas – anoniminis investuotojas iš Kinijos – už namą sumokėjo 2,14 milijono dolerių 2017-aisiais, vien dėl jo istorijos, nes vidutinė panašaus namo kaina kaimynystėje yra 980 tūkst. dolerių. Anksčiau šiais metais jau buvo skelbtas aukcionas, kuriame buvo prašoma už namą 2,9 milijono dolerių.

Pasak NT brokerių, kaip namas jis vertas maždaug milijono dolerių, tačiau dėl savo istorijos jis parduodamas už didesnę sumą, nes turi reikšmės daugeliui žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)