Šis kolonijinio stiliaus namas parduodamas už 1,8 milijono dolerių.

Sasekso kunigaikštienė gyveno šiuose namuose, kol buvo ištekėjusi už prodiuserio Trevor, tarp 2011-ųjų ir 2013-ųjų, rašo thesun.co.uk.

Galiausiai jie išsiskyrė ir tuomet ji persikraustė į Torontą, kad atliktų Rachel Zane vaidmenį seriale „Kostiumuotieji“.

Namas Los Andžele turi tris vonios kambarius, užimančius 185 kvadratinius metrus. Namas taip pat yra atviro plano, todėl kai kurios erdvės sujungtos tarpusavyje.

Svetainė su židiniu sujungta kartu su valgomuoju ir šeimos kambariu.

Taip pat yra virtuvė kartu su pusryčių valgymo zona.

Kad būtų galima pasimėgauti saulėtomis dienomis Kalifornijoje, yra netgi žalias sodas su valgymui skirta erdve.

Kai Meghan persikėlė gyventi į Kanadą, ji gyveno trijų miegamųjų, dviejų vonios kambarių name Toronte.

Meghan ir Harry į naujus namus įsikėlė balandį – likus mėnesiui iki kūdikio Archie gimimo.

Šio namo atnaujinimas mokesčių mokėtojams jau kainavo apie 2,4 milijono svarų, tačiau tikėtina, kad ši suma pasieks 3 milijonus, kai bus baigta visa renovacija.

Penkių miegamųjų namui – dovanai iš karalienės – turėjo būti atliktas kapitalinis remontas, kad šeima galėtų įsikelti čia gyventi. Reikėjo naujo šildymo, elektros instaliacijos ir t.t.

Meghan Markle ir princo Harry rezidencija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)