Kasmetinė eglutės įžiebimo ceremonija

Pritaikant prie įspūdingo dvaro ploto, dešimties metrų aukščio eglė yra pastatoma rankomis. Šiais metais net 2400 žmonių susirinko pažiūrėti, kaip čia bus pastatyta ir įžiebta kalėdinė eglutė.

Kalėdų vakarai žvakių šviesoje

Prašmatnūs kambariai apgaubiami žvakių šviesa sukuriant nepakartojamą šešėliuose skendinčio elegantiško interjero vaizdą.

Kalėdinių eglių skaičius

Didžioji dešimties metrų aukščio eglė nėra vienintelė šiame dvare. Iš viso pastatytos 106 kalėdinės eglės, įkurdintos 1600 hektarų plote. Daugiau nei pusė jų yra name, papuoštos tūkstančiais spindinčių lempučių ir kitų dekoracijų.

Oranžerija

Dvaras žymus savo oranžerija, kurioje šiais metais gausu sodrios ir prabangios augalijos, įskaitant ir puansetijas bei baltasias orhidėjas.

Imbieriniai namukai

Šioje kasmetinėje šventėje svečiai gali pasimėgauti arbata ir sumuštiniais tuo tarpu kurdami savo imbierinį namelį – padedant Biltmoro virtuvės šefams.

Gyvai giedojamos giesmės

Kalėdų giedotojai sukuria išskirtinę šventinę dvasią.

Židiniai

Biltmoro biblioteka yra puiki vieta jaukiam pasisėdėjimui su knyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)