Pirmas šio mažaaukščių namų projekto etapas buvo baigtas 2018 m. pavasarį – pastatyti ir priduoti taip pat du dviejų aukštų namai (24 butai), šiuo metu yra likęs neparduotas tik vienas butas, rašoma bendrovės siųstame pranešime spaudai.

„Antro etapo statybos darbai prasidėjo šių metų vasarą, todėl dar iki metų pabaigos parduotus butus planuojama perduoti naujakuriams, kad žmonės galėtų įsirenginėti. Baigiamieji darbai – gerbūvis, žaidimų, poilsio aikštelės bus sutvarkytos 2019 m. pavasarį“, – sako „Capital Real Estate“ brokeris Egidijus Gerasimavičius.

Statomuose namuose visi butai yra 3 kambarių (nuo 56 kv. m iki 58 kv. m), funkcionalaus išplanavimo, kainos svyruoja nuo 73 tūkst. Eur iki 79 tūkst. Eur.

Butai Tarandėje

Butai gyventojams bus atiduoti su įrengtu grindiniu šildymu, pritaikytu oras-vanduo katilams, A+ energinė klasė užtikrina ekonomišką tokio būsto išlaikymą: šildymas bus reikalingas tik šaltą žiemos dieną ir išlaidos vidutiniškai sieks iki 10 Eur per mėnesį.

Pasak brokerio E. Gerasimavičiaus, statytojas eina sėkmingai pramintu taku – statomi būstai yra tarsi mini kotedžai, tik už buto kainą: kiekvienam butui yra atskiras įėjimas, pirmo aukšto gyventojai turi atskiras kiemo terasas, antro aukšto – erdvius balkonus.

„Taip pat, kaip ir pirmame šio projekto etape, gyventojams nereiks papildomai mokėti už vietą automobiliui – kiekvienam butui nemokamai skiriama antžeminio parkavimo vieta prie pat durų. Jeigu šeima turi daugiau automobilių, taip pat atvykstantiems svečiams yra numatyta erdvė automobilių parkavimui, tad vietos bus pakankamai“, – pabrėžė brokeris.

Būsimiems naujakuriams, norintiems pamatyti, kaip atrodys statomi namai, brokeris pasiūlė atvažiuoti ir pamatyti savo akimis: šalia įsikūrę pirmo etapo gyventojai jau dabar mėgaujasi visais gyvenimo malonumais.

Butai Tarandėje

„Gyventojai jau įvertino didžiausius privalumus – funkcionalius butų išplanavimus, ekonomiškumą, nemokamas vietas automobiliams, patogų privažiavimą asfaltuotu keliu, erdvią automobilių aikštelę, poilsio zoną“, – privalumus vardija brokeris.

Užbaigus antro etapo statybos darbus, bus suformuotas jaukus 4 mažaaukščių namų kvartalas su aptverta teritorija, kurią statytojas apželdins ir išklos trinkelėmis, kitų metų pavasarį galutinai bus sutvarkytos ir įrengtos poilsio bei vaikų žaidimų erdvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)