Projekte taikomi visi reikalingi inžineriniai sprendimai ir technologijos. Aukštą šiluminę varžą užtikrins kokybiškos ir ilgaamžės surenkamo trisluoksnio gelžbetonio sienos su šilumos izoliacija bei A+ klasę atitinkantys langai.

Namuose bus įrengta rekuperacinė vėdinimo sistema, diegiamos mažai energijos naudojančios LED apšvietimo technologijos bendrose patalpose ir kiemo teritorijoje. Kaip alternatyvus energijos šaltinis bus įrengtas geoterminis šildymas. Atkreipiant dėmesį į augančius pirkėjų poreikius požeminiame parkinge numatytos vietos elektromobiliams.

Projektas Viršuliškėse

Daugiabučių namų projektas statomas Viršuliškių skg., strategiškai patogioje Viršuliškių mikrorajono vietoje, mažo intensyvumo gatvėje, kurią nuo didesnių gatvių skiria žalios zonos, tačiau netoliese esantys Laisvės ir Pilaitės prospektai, Justiniškių g. ir vakarinis aplinkkelis gyventojams užtikrins patogų ir greitą susisiekimą su kitomis miesto dalimis.

Tikimasi, kad projektas potencialiems pirkėjams patrauklus modernumu, strategiškai patogia vieta, išskirtiniu aukštumu, ir gera kokybe už prieinamą kainą.

Butų kainos „Horizon“ projekte nuo 1359 eurų už kv. metrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)