Vytenio gatvėje iškilsiančiame daugiabutyje bus įrengti 1, 1,5, 2 ir 3 kambarių butai, kurių plotas svyruos nuo 30 iki 67 kv. metrų. Visi butai turės balkonus arba terasas. Pastarųjų plotas sieks nuo 25 iki 40 kv. metrų. Pirmame pastato aukšte bus įrengta automobilių parkavimo aikštelė, iš kurios gyventojai galės liftu pakilti į savo aukštą.

Projektą vystanti nekilnojamojo turto kompanija „Omberg“ į jį investuos apie 3 mln. eurų. Daugiabučio statybas 1546 kv. metrų ploto sklype numatoma pradėti šių metų ketvirto ketvirčio pradžioje, o butus pirmiesiems gyventojams perleisti po metų. Pranešime spaudai rašoma, kad vieno kvadratinio metro kaina sieks nuo 1650 eurų.

A+ komfortas nenutolus nuo miesto

Naujamiestis – patogi vieta gyventi, iš čia lengva pėsčiomis pasiekti Senamiestį. Keliaujantiems netoli oro uostas, autobusų ar geležinkelio stotis, miesto aplinkkeliai, o ieškantys pramogų atras daugybę restoranų, kavinių, klubų ir kitų vietų laisvalaikiui. Atsinaujinančiame Naujamiestyje jaučiamas miesto ritmas, nuolatinis judėjimas, skirtingos kultūros, o tai traukia būsimus gyventojus, tad jau pradėjome ir rezervacijas“, – sako Olga Dainytė, bendrovės pardavimų ir marketingo vadovė.

Pasak jos, gyvenimas tokiame kosmopolitiškame rajone traukia jaunus, perspektyvius ir kūrybiškus žmones, prijaučiančius „hipsteriškai“ mąstysenai. Tad ir naujasis daugiabutis bus patrauklus sparčiai karjeros laiptais kylantiems ir ieškantiems erdvės, kuri suteiktų galimybių kurti, ilsėtis ir atitiktų turimą pasaulėžiūrą. Be to, A+ energinio naudingumo klasė čia užtikrins mažą šilumos pralaidumą, išlaikys būsto vertę ir garantuos komfortiškas gyvenimo sąlygas.

Naujame daugiabutyje taip pat numatomos ir nestandartinės laisvalaikio erdvės. Jos bus įrengtos ne lauke, šalia namo, o pačiame daugiabutyje, laikantis Niujorko Bruklino rajono stiliaus. Tai bus speciali žaliuojančiais augalais apželdinta terasa, kurioje poilsio vietas atras tiek vaikai, tiek ir suaugusieji.

Visa tai atspindi ir pavadinimas „FluxRecords“ (lotyniškas žodis „Flux“ reiškia judėjimą, vyksmą, o angliškas „Records“ – įrašus) – originaliu „street art“ stiliaus paveikslu papuoštas pastatas atkartos Naujamiesčio dvasią ir padės gyventojams kurti savo gyvenimo ritmą šiame rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)