Parduotą Los Andželo Sherman Oaks rajone esantį namą suprojektavo Jungtinėse Valstijose populiarus architektas Frankas Lloydas Wrightas. Name įrengti keturi miegamieji ir tiek pat vonios kambarių. Los Andželo apartamentuose gyveno buvusi M. Gibsono žmona Oksana Grigorjeva. Vilą aktorius įsigijo 2009 metais. Tada už ją teko sumokėti 2,4 mln. JAV dolerių (kiek daugiau nei 2 mln. eurų). Dabar gi, ją parduodamas, M. Gibsonas gavo 300 tūkst. mažiau, rašoma svetainėje nine.com.au.

Vis dėlto tai ne labiausiai M. Gibsoną nuliūdinusi naujiena. Aktorius paskelbė apie dar vieno į vakarus nuo Los Andželo esančio savo namo pardavimą. 2007 metais kotedžas su vienu miegamuoju buvo įsigytas už 2,15 mln. JAV dolerių (1,8 mln. eurų), o dabar už jį galima gauti „apgailėtinus“ 699 tūkstančius (582 tūkst. eurų). Susumavus visus parduodant namus patirtus ir ateityje nusimatančius nuostolius, tenka konstatuoti, kad M. Gibsonas neteks ne mažiau kaip 2 mln. JAV dolerių (1,6 mln. eurų).

Deja, tai dar ne viskas. Aktorius lig šiol neranda, kas sutiktų sumokėti 17,5 mln. JAV dolerių už jam priklausantį penkių kambarių viduramžių stiliaus pastatą Malibu. Apie jo pardavimą buvo paskelbta dar praėjusių metų liepą. Nekilnojamojo turto pardavimo agentai teigia, kad M. Gibsonas gana noriai sutinka derėtis. Tai neabejotina užuomina apie tai, kaip 2010 metų balandį aktoriui pagaliau pavyko parduoti net trejetą metų nekilnojamojo turto rinkoje užsibuvusį vasarnamį Konektikuto valstijoje. Pardavimo sutartis buvo pasirašyta tik tada, kai pardavėjui buvo suteikta 10 mln. JAV dolerių (8,3 mln. eurų) siekianti nuolaida.

Nuo 1979 metų, kai ėmė sėkmingai kopti karjeros laiptais, M. Gibsonas yra įsigijęs ir pardavęs ne vieną nekilnojamojo turto objektą Australijoje, Jungtinėse Valstijose ir įvairiose egzotiškuose kraštuose, įskaitant Kosta Riką ir Fidžį.

Verta paminėti, kad asmeninio kurorto Kosta Rikoje M. Gibsonui nepavyksta „atsikratyti“ jau ištisus penkerius metus. 200 ha ploto sklype stovi trys namai. Aktoriui priklausančioms valdoms priskiriamas ir 3,2 kilometrų ilgio pakrantės ruožas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)