Bus pastatyti 68 butai su terasomis. Šiame etape taip pat bus statomas vaikų darželis bei maisto prekių parduotuvė. Statybų pabaiga numatoma 2018 metų gruodžio mėnesį. Projekto plėtotojo UAB „Kerema“ investicijos sieks 5 mln. eurų, rašoma pranešime spaudai.

2011-aisiais pradėjusi pirkėjams siūlyti kotedžus projekte „Bendorėliai“, bendrovė „Ober-Haus“ pardavė paskutinį kotedžą, tuo užbaigdama antrąjį projekto etapą. Šiandien šis 8,14 hektarų kvartalas yra viena didžiausių kotedžų gyvenviečių Vilniuje, kurios bendras gyvenamasis plotas siekia apie 25 000 kv. m. Iš viso gyvenvietėje jau įsikūrė apie 230 šeimų. Į projektą investuota daugiau nei 15 mln. eurų.

„Tai bus vienos mažiausių kvadratinio metro butų kainų Vilniaus mieste. Gyventojų skaičiaus intensyvumas nesulyginamas su būdingu pačiame mieste“, – teigia „Ober-Haus“ generalinis direktorius Remigijus Pleteras.

Bendrovės tinklalapyje skelbiama, kad įmonė už parduodamus būstus prašo nuo 1076 iki 1183 eurų už kvadratinį metrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)