Vilniaus pakraštyje esanti trylikos namų gyvenvietė neprieinama eiliniam mirtingajam – didžiulę teritoriją visą parą saugo apsaugos darbuotojai.

Prabangaus nekilnojamo turto agentė Kristina Marčiulevičienė, dirbanti su itin pasiturinčiais klientais, sako, kad šiame kvartale namų kainos prasideda nuo 3 milijonų eurų, tačiau norint čia gyventi vien pinigų nepakanka, rašoma pranešime spaudai.

„Gulbinai – išskirtinis kvartalas. Pirmiausia, tai yra Vilnius, tačiau tu esi ant ežero kranto, apsuptas pušų, su vienodo lygio namais ir tu turi apsaugą 24 valandas per parą – joks svetimas žmogus į teritoriją neįvažiuos, nesuderinęs su šeimininkais. Yra įrengta laisvalaikio zona, kur gyventojai gali žaisti tenisą, krepšinį, vaikų žaidimų aikštelė”, – šiandien LNK gyvenimo būdo laidoje papasakos turtingiems klientams namų ieškanti K. Marčiulevičienė.

Patys brangiausi šiuolaikiniai modernūs namai neturi akį rėžiančių prabangos detalių. Priešingai, statant namą naudojamos tik natūralios medžiagos, pavyzdžiui, grindys – iš marmuro, sienos – medžio ir akmens.

Tiesa, už bendros teritorijos priežiūrą Gulbinų gyvenvietės namų savininkai moka gerokai daugiau nei tūkstantį eurų. O kartais suma gali siekti ir kelis tūkstančius.

Lietuvoje tėra keliolika žmonių, galinčių įpirkti tokius prabangius namus, todėl didžioji dalis lietuvių jų nepamatys net skelbimų portaluose. Kristina sako, kad namo ieškantys klientai jau pirmosiomis minutėmis apsisprendžia, pirks būstą ar ne, – kad ir koks brangus pirkinys tai būtų, vis dėlto geriausią sprendimą padiktuoja jausmas, kaip vienuose ar kituose apžiūrimuose namuose tu jautiesi.

Apie prabangiąją Gulbinų gyvenvietę – šiandien 20.30 val. laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)