Kuravos paplūdimyje pradėjęs veikti „Sand Hostel“ dar tik pradeda savo trumpą gyvenimą, bet poilsiautojai jau spėjo įsimylėti šią vietą. Viena iš tokio populiarumo priežasčių ta, kad šis viešbutis pagamintas iš smėlio.

Šis dviejų metrų aukščio pastatas iš 24 tonų smėlio buvo pastatytas vos per tris savaites. Jame rasite vieną privatų dvivietį kambarį ir aštuonių lovų bendrabučio tipo erdvę. Be to, čia veikia baras, įrengta poilsio zona ir tinklinio aikštelė.

Šis bene pirmasis ir vienintelis toks smėlio viešbutis yra trijų bendrovių – „Hostelworld“, „Gold Coast Tourism“ ir „Lively Worldwide“ – bendras projektas. Vienas iš jo autorių yra smėlio skulptūrų kūrėjas Denisas Masoudas bei kino versle besisukantis dizaineris Jonas Dowdingas, Holivude dirbęs kuriant juostą „Pašėlęs Maksas“. Tačiau šio objekto išskirtinumas tas, kad veiks jis palyginti trumpai.

Svetainėje „Booking“ užsisakyti vietą „Sand Hostel“ galima nuo rugsėjo 20 dienos, o nakvynės kaina prasideda nuo 7,5 Australijos dolerių už naktį. Sumokėję daugiau, gausite pavalgyti ir išgerti, be to, džiugins gyva muzika, jogos ir banglenčių sporto pamokos.

„Ši partnerystė su „Hostelworld“ ne tik labai smagi ir inovatyvi, ji skirta vienai iš svarbiausių Aukso Kranto tikslinio auditorijų“, – žurnalistams sakė „Gold Coast Tourism“ vykdomasis vadovas Deanas Gouldas.

„Manome, kad šis projektas ne tik skatina dalijimąsi moderniausias viešbučių verslo sprendimais, bet ir atkreipia dėmesį į tai, kokias neįtikėtinas galimybes Aukso Krantas siūlo jauniems keliautojams, norintiems geriau pažinti mūsų valstybę“, – sako „Hostelworld“ įsigijimų vadovas Niallas Walshas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją