Tačiau netgi Vilniuje įmanoma rasti stogą virš galvos, kuris kainuoja iki 10 tūkst. eurų. Kartais tokie būstai pasiūlomi netgi palyginti netoli Senamiesčio.

Tiesa, dažnai jie parduodami aukcione ir turi kai kurių „kabliukų“. Pavyzdžiui, yra saugomose teritorijose stovinčio namo dalis ir ar ten pavyktų patogiai bei prabangiai įsikurti ir viską sutvarkyti taip, kaip norisi, neaišku. Kartais savininkai pasiūlo ir kaip patobulinti turtą. Pavyzdžiui, sieninėje spintoje įrengti dušą.

Pigiausi rugpjūčio mėnesio būsto pasiūlymai portale „alio.lt“.

Skelbimų antraštės nekeistos.

1. 1 kamb. butas Vilnius, Naujoji Vilnia, Naujoji g.

Parduodamas kambarys bendrabutyje. Aukštos lubos – 3 m. Kambarys – 18 kv m
Namas mūrinis, senovinis, 2 aukštų. Kaip rašo šeimininkas, privalumas maži komunaliniai mokesčiai. Storos sienos. Kambario langai mediniai.

Yra bendro naudojimo patalpos. Puikus susisiekimas su Vilniaus centru, nes prie pat namo sustoja miesto viešojo transporto autobusas.

Kaina 6300 eurų.

2. 1 kamb. butas Vilnius, Rasos, Liepkalnio g.

Čia daugiau galimybė įsigyti būstą nei galutinis pasiūlymas. Tokie skelbimai dažnai būna laukiamas spekuliantų nekilnojamuoju turtu grobis, nes iš varžytinių butą galima nupirkti kur kas pigiau nei vidutiniškai jis kainuoja rinkoje.

Šį objektą pardavinėjo Vilniaus savivaldybė.

Buto plotas 25,19 kv. m su 3 kv. m bendrojo naudojimo patalpomis,
1 aukšto mūrinio gyvenamojo namo mansardoje. Liepkalnio g. Vilniuje.

Pradinė pardavimo kaina 7638 eurų.
Mažiausias kainos didinimo intervalas 76 €.
Aukciono dalyvio garantinis įnašas 763 €.

3. 2 kamb. butas Vilnius, Naujininkai, Dzūkų g.

Tai dar vienas būstas, parduodamas aukcione. Nepaisant to, jo pradinė kaina gali suvilioti daug ką. Tačiau tuo pačiu nubaidyti gali kita sąlyga – būstas turi paveldosauginių apribojimų.

Butas 24,61 kv. m, 1 aukšto mediniame gyvenamajame name Dzūkų g. Patalpos yra pastate, kuris nėra įrašytas į Kultūros vertybių registrą, tačiau yra valstybės saugomos nekilnojamosios kultūros vertybės Vilniaus senamiesčio, paskelbto kultūros paminklu, apsaugos zonos teritorijoje.

Pradinė pardavimo kaina 8550 eurų.

4. 1 kamb. butas Vilnius, Naujininkai, Pelesos g.

Pardavėjas rašo, kad Naujininkų mikrorajone Pelesos g. geroje vietoje parduodamas kompaktiškas 1 k. butas. Būstas labai jaukus ir šiltas. Nekampinis, pakeisti langai. Nedideli komunaliniai mokesčiai.

Namas bendrabutinio tipo. Butas su bendro naudojimo patogumais, tačiau labai tvarkingais. Nesenai padarytas remontas, suremontuoti tualetai ir dušo patalpa.

Taip pat padarytas remontas koridoriuje, kuris yra rakinamas ir perskirtas į dvi dalis. Strategiškai gera vieta. Geras susisiekimas su kitais Vilniaus miesto mikrorajonais.

13 kv. m.

Kaina 9200 eurų.

5. 1 kamb. butas Vilnius, Naujoji Vilnia, Parko g.

Parduodamas 1 k. butas, 10.21 kv. m, 4 aukšte iš 4. Namas mūrinis, 1960 metų statybos. Langai mediniai. Durys medinės, laiptinėje metalinės su kodine spyna. Sienos: dažytos, tapetuotos. Grindys medinės. Arti namo: stotelė, mokykla, darželis, parduotuvė.

Pastabos. Butui reikalingas kosmetinis remontas. Tualetas ir kriauklė yra bute, tai pat yra galimybė įrengti dušą (vietoj sieninės spintos). Butas yra šiltas ir pigiai išlaikomas (šalčiausiu metu 16-17 Eur). Visi skaitliukai atskiri ir skirti tik šiam butui.

Butą parduoda savininkas.

Kaina 9500 eruai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)