Pandemija parodė, jog daug laiko namuose praleisdami žmonės ėmė ieškoti didesnių būstų, kuriuose galėtų ne tik ilsėtis, tačiau ir patogiai dirbti. Nekilnojamojo turto rinkoje dirbantis J. Sadauskas pastebėjo, kad padidėjusį susidomėjimą didesniais būstais lėmė ir tai, kad negalėjome laisvai keliauti bei mūsų šalis nėra priklausoma nuo turizmo, kuris patyrė ypač didelių nuostolių pastaruoju laiku. „Taip pat esame ir darbšti tauta, todėl gyvename dabar taip gerai, kaip niekada negyvenome.

„Delfi TV“ eteryje – nauja laida apie nekilnojamąjį turtą

Lietuviai tikrai nori turėti savo būstą ir tai yra vertybė, bet prognozės kol kas šia tema gero nieko nežada ir mažėjant būsto įperkamumui, kai būsto kainos didėja labiau nei atlyginimai, ateityje, manau, po truputį, bet artėsime prie nuomojamo būsto procentų didėjimo, nes dabar lyginant su ES vidurkiu – nuomojamo būsto turime tikrai mažai“, – apie rinkos subtilybes pasakojo laidos „Būsto anatomija“ vedėjas.

Laidos filmavimo akimirkos

Pasiteiravus, kuo ši laida skirsis nuo kitų apie būstus ir pačią nekilnojamojo turto rinką pasakojančius projektus, J. Sadauskas sakė, kad čia bus ne tik rodomas įdomus objektas, tačiau ir kalbinami savininkai, atskleidžiama pagrindinė projekto mintis, o kartu savo mintis išsakys ir specialistai. „Laidose pasirodys ir žinomi žmonės, bet kol kas negaliu išduoti, kas jie tokie. Tačiau tikrai pažadu, kad bus smagu ir įdomu“, – žada pašnekovas.

Tiesa, pačiam J. Sadauskui tai bus debiutas laidos vedėjo amplua. Jis sako, kad ilgą laiką jautė, jog trūksta erdvės išreiškiant save. Kurį laiką galvojęs, jog norėtų laisvalaikiu išbandyti savo jėgas teatre, šiandien jis sako, kad idėja tapti laidos vedėju gimė spontaniškai. Tiesa, kol kas jis šią naują savo užduotį vadina pomėgiu ir galimybe pasidalinti žiniomis.

Laidos filmavimo akimirkos

Pirmojoje laidoje, kuri jau rytoj pasirodys televizijos ekranuose, pamatysite įspūdingą vasarnamį Latvijos pajūryje, išgirsite specialisto įžvalgas apie brangstančias statybas ir statybines medžiagas bei pamatysite jaukų biurą Kaune.

Nauja „Delfi TV“ laida „Būsto anatomija“ rodoma kiekvieną šeštadienį nuo 11:30 val. Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją