Baldų gamintoja „Article“ kartu su apklausų įmone „OnePoll“ atliko 2000 amerikiečių apklausą, siekdami išsiaiškinti, kokie namai iš televizijos serialų žmonėms labiausiai patiko.

Pirmoje vietoje atsidūrė populiarios dešimto dešimtmečio situacijų komedijos „Naujas Bel Air princas“ namas. 36 respondentų teigė, kad, pasitaikius progai, apsigyventų su aktoriaus Willo Smitho veikėjo teta ir dėde. Po teisybei, „Airbnb“ pastangomis tokia proga pasitaikė – 2020 m. prašmatnų namą Kalifornijoje buvo galima išsinuomoti.

Antroje vietoje – butas Pasadenoje (Kalifornija), kuriame gyveno serialo „Didžiojo sprogimo teorija“ veikėjai Leonardas Hofstadteris ir Sheldonas Cooperis. Už jį balsavo 29 proc. tyrimo dalyvių.

Trečioje vietoje su 28 proc. respondentų balsų – namas iš situacijų komedijos „The Brady Bunch“.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė butai iš serialo „Seksas ir miestas“; 19 proc. respondentų norėtų gyventi veikėjų Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbs ir Charlotte York butuose Niujorke.

Tiek pat – 19 proc. respondentų patiko Monicos Gellar ir Chandlerio Bingo butas seriale „Draugai“.

Trečdalis tyrimo dalyvių norėtų pravažiuoti pro garsių televizijos serialų, komedijų namų, butų vietas, 25 proc. sakė, kad rengiasi, semdamiesi įkvėpimo iš televizijos serialų, filmų veikėjų.

Ketvirtadalio respondentų nuomone, stilingiausi baldai iš visų serialų buvo serialuose „Didžiojo sprogimo teorija“ ir „Naujas Bel Air princas“. Koks geidžiamiausias baldas? Sofa iš serialų „Draugai“ – jos norėtų 35 tyrimo dalyviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)