Kiekvienas naujakurys savo namus įsivaizduoja skirtingai, tačiau be abejonės, visi nori, kad jų namai būtų jaukūs ir malonūs į juos sugrįžti po ilgos darbo dienos. Kai kuriems reikia ryškių atspalvių, akcentų, o kitiems jaukūs namai – santūrūs ir švelnių atspalvių. Būtent tokį būstą – dviejų aukštų, 150 kv.m kotedžą įrengė interjero dizainerė D. Gerasimavičienė. Ji pasakoja, kad būstas skirtas keturių asmenų šeimai jis yra modernus, tačiau pasižymi saikingumu detalėms ir spalvoms, jame vyrauja žemės spalvų tonai.

„Interjere sąmoningai naudota mažai baltos spalvos, nes klientų noras buvo turėti jos kuo mažiau, nebuvo noro turėti baltas sienas, baldus, nes prieš tai turėtuose namuose buvo viskas atvirkščiai, ir žmonės norėjo viską pakeisti. Tad baltą spalvą pasirinkome naudoti tik kaip išskirtinę ir labai nedaug. Pirmo aukšto šviestuvams, grindų apvadams bei keliems korpusiniams baldams“, – pasakoja pašnekovė.

Pasidairykite po interjero dizainerės įrengtą kotedžą

Interjero dizainerė papasakoja, kokios patalpos yra šiame kotedže. Anot jos, pirmo aukšto zonoje išsidėsto holas, nedidelis san. mazgas, svetainės erdvė su valgomuoju ir nišoje slypinčia virtuve bei darbo kambarys.

Pasidairykite po interjero dizainerės įrengtą kotedžą

Kotedžas turi ir antrą aukštą, kuriame yra erdvi vonios patalpa, šeimininkų miegamasis su didele drabužine bei vaikų kambariai.

Pasidairykime!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)