Naujienų portalas „Delfi“ bei projekto draugas „Senukai“ skelbia gražiausios skaitytojų poilsio oazės konkursą. Tereikia fotografuoti savo sodybą, kiemą ar ne balkoną, o nuotraukos bus publikuojamos specialioje rubrikoje. Tokio konkurso „Mano kiemas“ idėja kilo metai iš metų stebint, kaip lietuviai puoselėja ir gražina savo kiemus, sodybas, o pastaruoju metu – ir balkonus.

Balkonas

„Kiekvienais metais elektroniniu paštu gauname daug laiškų su nuotraukomis, kuriose žmonės dalinasi, kaip yra papuošę savo sodybas, kiemus. <...> Pastaruoju metu pastebime, kad populiarėja ir balkonų puošimas. Žmonės tikrai yra labai išradingi: sodina ten gėles, daržoves, dekoruoja balkonus lemputėmis ir kitomis priemonėmis. Tad kviečiame visus norinčius dalyvauti konkurse, dalintis tomis nuotraukomis specialioje projekto rubrikoje, o išradingiausi bus apdovanoti „Senukų“ įsteigtais prizais“, – pasakoja „Delfi būstas“ redaktorė Justina Maciūnaitė.

Ji tęsia, kad šiandien lietuviams nuosavas kiemas tampa dar reikšmingesnis nei anksčiau. Naujakuriai kreipia daug dėmesio ne tik į paties būsto interjerą ir įrengimą, bet ir į kiemo sutvarkymą.

„Yra samdomi landšafto dizaineriai tam, kad suprojektuotų, kaip turi atrodyti kiemas. Viskas yra tvarkoma labai atidžiai. Žmonėms svarbu, kad būtų tvarkingas ne tik namų vidus, bet ir jų kiemas. Tą patį galima pasakyti ir apie balkonus: vis daugiau naujakurių prašo interjero dizainerių, kad parengtų ir balkono įrengimo idėjų“, – pasakoja J. Maciūnaitė.

Balkonas

Tad visi – ir tie, kurių kiemus, balkonus įrengė specialistai, ir tie, kurių aplinką tvarkė ekspertai – gali ir turi dalyvauti konkurse bei visiems parodyti, kaip turi atrodyti pavyzdingas kiemas, balkonas ar sodyba.

Konkurse yra galimybė dalyvauti trijų kategorijų kūriniams – balkonų, kiemo ir sodybos idėjoms. Iš kiekvienos kategorijos birželio pabaigoje bus renkama po 5 daugiausiai balsų surinkusias idėjas ir iš jų bus renkami gražiausi projektai. Už juos balsuos ir Delfi skaitytojai, ir komisija. Trys nugalėtojai pasidalins „Senukų“ įsteigtus prizus. Juos galite rasti ČIA.

Konkursas truks iki birželio 30 dienos. Daugiau apie konkursą ir didžiausias naujakurių klaidas, planuojant savo kiemą, žiūrėkite laidos „Delfi rytas“ ištraukoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją