Tvarka. Visų pirma, atsisakykite nereikalingų daiktų. Pavasaris puikus metas išrūšiuoti daiktus, atsisakyti to, kas nereikalinga, pavyzdžiui, sugedusių elektroninių prietaisų, susitvarkyti spintas. Verčiau, nereikalingus nenešiojamus, nenaudojamus daiktus atiduokite draugams, paaukokite labdarai. Atsiradus taip reikalingos papildomos vietos, sugrupuokite esamus daiktus, sudėliokite į dėžes, krepšius.

Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus

Spalvos. Šaltajam sezonui tinkamas tamsias, sodrias baldų ar dekoro elementų spalvas keiskite į pastelines kremines, arba būkite drąsūs ir eksperimentuokite su ryškiomis neoninėmis spalvomis, įvesdami keletą ryškių netikėtų interjero elementų.

Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus (www.interio.lt nuotr.)
Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus (www.decosense.lt nuotr.)

Lengvos medžiagos ir tekstūra. Tamsius, megztus, kailinius, storus apklotus, pagalvėles keiskite į lengvus medvilninius ar lininius apklotėlius, rinkitės lengvesnės tekstūros užuolaidas, apvilkite pavasario gamtos spalvų ir raštų patalynę.

Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus

Naujas indų komplektas. Dar vienas būdas pasikviesti į namus pavasarį, tai pakeisti indų komplektą. Balti indai – visada klasikinis ir praktiškas pasirinkimas, nes juos lengva derinti su kitomis spalvomis. Jie padeda išryškinti stalo papuošimus, maistą, be to, papildyti ar atnaujinti baltos spalvos komplektą itin lengva. Tačiau jei norite leisti savo individualumui suspindėti, rinkitės pastelinių gaivių spalvų indų rinkinį. Dekoruokite stalą sluoksniuodami tekstilę.

Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus (www.duson.lt nuotr.)
Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus (www.decosense.lt nuotr.)
Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus (www. Emko.lt nuotr.)

Gėlės. Niekas taip nepagyvina namų , kaip šviežių, žydinčių gėlių kompozicija. Pavasario gaivos suteiks gėlėmis puoštas valgomasis stalas, virtuvės sala ar miegamojo šoninis staliukas. Dekoratyvias kompozicijas galima kurti ne tik gėlėmis, bet ir medžio šakelėmis, pamerktomis, tarkim, į molinę, šiurkščios tekstūros vazą.

Interjero ABC. 5 paprasti būdai, kaip pavasarį be didelių išlaidų atnaujinti namus

Daugiau interjerų idėjų ir nuotraukų ieškokite Interjero ABC „Instagram“ paskyroje ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją