Vasarą visas veiksmas persikelia į lauką. Jei tik turite kad ir visai minimalią terasą ar balkoną, būtinai pastatykite jame staliuką su kėdėmis, ar patogų krėslą, dekoruokite ryškių spalvų pagalvėmis, lengvais pledais vėsesniems vakarams. Arba neutralių spalvų erdvę galite pagyvinti ryškiaspalviais gėlėtais ar raštuotais specialiai laukui pritaikytais kilimais. Jaukumo vakarais suteiks lempučių girliandos. Jei tik jūsų lauko erdvė jungiasi su namo ar buto vidumi, naudokite tą pačią spalvų paletę, kaip ir vidaus interjere.

Vasariškas dekoras (Interjero ABC/www. vipzone.lt nuotr.)

Pasikeiskite lovos užtiesalus į lengvesnius, pagamintus iš lino ar medvilnės. Galbūt netgi verta pagalvoti ir apie paplūdimį primenančių spalvų, tokių kaip mėlyna, geltona, įvedimą visuose kambariuose, žinoma, atsižvelgiant į esamų spalvų koloritą.

Vasariškas dekoras (Interjero ABC/www. vipzone.lt nuotr.)

Itin nebrangus būdas paruošti vonios kambarį vasarai – pakeisti dušo užuolaidą. Pasibaigus sezonui, tereikia ją išplauti, išdžiovinti ir padėti iki kito sezono. Kad vonios kambarys atrodytų dar vasariškiau – turėti prie dušo užuolaidos derančių rankšluosčių komplektą ir juos keisti kartu su užuolaida.

Vasariškas dekoras (Interjero ABC/www.decosense.lt nuotr.)

Namus dekoruoti vasariškai galima ne tik aksesuarais, bet ir namų kvapais. Tropikais ir citrusais kvepiantys namai iš karto nukels mus mintimis į egzotiškus kraštus.

Vasariškas dekoras (Interjero ABC/www.decosense.lt nuotr.)

Šviežiai skintos gėlės ne tik savo vasariška išvaizda, bet ir kvapais pakeis nuotaiką jūsų namuose. Na, o jei bijote, kad gėlės greitai nuvys, jas galite pakeisti gėlėtais raštais margintomis pagalvėlėmis, pledais, kilimais.

Interjero ABC dizainerė Karolina Čirbaitė (Interjero ABC nuotr.)

Daugiau interjerų idėjų ir nuotraukų ieškokite Interjero ABC „Instagram“ paskyroje ČIA, o interjero patarimų ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)