Pavasaris – puikus laikas atsinaujinti, o tiems, kurie jau tai padarė, pasidalinti rezultatais. Socialiniuose tinkluose apstu grupių, kuriose žmonės dalijasi savo namų „Prieš ir Po“ nuotraukomis. „Delfi Būstas“ kviečia dalyvauti konkurse, dalintis tomis nuotraukomis su „Delfi“ skaitytojais ir feisbuko sekėjais, o būsto, kurio virsmas didžiausias, šeimininkas laimės Rasos Tomkienės ir Gintarės Adamonytės knygą „Interjero ABC“.

Knyga "Interjero ABC"

Taigi, jums tereikia:

  • Nufotografuoti namus, kambarį, vietą namuose, baldą prieš atnaujinimą;
  • Nufotografuoti namus, kambarį, vietą namuose, baldą po atnaujinimo;
  • Atsiųsti nuotraukas paštu bustas@delfi.lt arba žinute https://www.facebook.com/DELFIBustas/ ir trumpai parašyti, ką atnaujinote ir kaip sekėsi.
  • Pamėgti DELFI Būstas puslapį ir šį įrašą;
  • Pasidalinti įrašu su draugais!


Galite siųsti atnaujintų baldų, kambarių, visų namų nuotraukas. O jeigu džiaugiatės, kad perstatėte tuos pačius baldus – taip pat laukiame nuotraukų. Pasidalinkite savo kūryba su mumis ir jau gegužės 15 dieną vienam iš dalyvavusiųjų konkurse padovanosime Rasos Tomkienės ir Gintarės Adamonytės knygą „Interjero ABC“.

Laukiame Jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)