Pirmiausia, Drakonas – pompastiką ir blizgesį mėgstantis sutvėrimas, todėl galvojant apie stalo dekoro reikėtų nepamiršti ryškių spalvų. Pavyzdžiui, aukso. Specialių stalo dekoro elementų tam pirkti nereikia, užtenka stalą padengti aukso spalvos įrankiais ir, pavyzdžiui, Kalėdų eglės dekoro elementais. Tokia kompozicija patiks ir jums, ir svečiams, ir Drakonui.

Naujametinio stalo dekoras

Kokie Drakono metai be jo figūrėlių? Šiuo metu prekybos centruose ar dekoro prekių parduotuvėse tikrai galima rasti drakono formos žvakių. Tokią vieną pastačius stalo viduryje, ji taps Drakono metų akcentu, ir suteiks jaukumo.

Naujametinio stalo dekoras

Ko gero, visi esame matę įvairių suvenyrų iš Kinijos. Arba patys juos vežėme, arba gavome lauktuvių. Susiraskime bet kokį tradicinį suvenyrą iš Kinijos, įkomponuokime į ant Naujųjų metų stalo kaip dekoro elementą ir jis taps Drakono metų simboliu.

Naujametinio stalo dekoras
Naujametinio stalo dekoras
Naujametinio stalo dekoras

Drakonas mėgsta ryškias spalvas. Jeigu vis tik mūsų interjere vyrauja žemės spalvos, neturime jokių ausinių, raudonų dekoro elementų ir nenorime nieko pirkti, stalą galime papuošti ryškiais įvairiaspalviais vaisiais. Tiesiog padėkime juos stalo viduryje gražiame inde ir jie taps stalo akcentu.

Naujametinio stalo dekoras

Jeigu vis tik esate romantikos gerbėjai, įsigykite paprastą raudonos spalvos žvakę, uždekite ją Naujametinio stalo viduryje (žinoma, saugiai, ant padėkliuko ar keraminės lėkštutės) ir jaukiai, artimųjų būryje, sutikite Naujuosius Drakono metus.

Naujametinio stalo dekoras

Džiugaus, jaukaus Naujųjų sutikimo!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją