Drakono interjero dizainas


Dinozaurai. Taip, dinozaurai yra pakankamai susiję su drakonais, kad galėtumėte juos įtraukti į savo namų interjerą. Pasirūpinkite kompiuterio ekrano užsklanda su dinozaurais, eksponuokite su Juros periodu susijusius daiktus ir parodykite T. Rex kaukolę. Drakonų namuose turėtų būti daug.

Ryškios spalvos. Drakonams patinka blizgantys daiktai. Jiems patinka auksas ir sidabras. Jiems patinka metalas. Jie dievina monetas. Geltona spalva yra geriausias draugas. Raudona – dar vienas geras pasirinkimas. Žalia ir mėlyna nėra Drakono mėgstamiausios spalvos. Naudodami žalią ar mėlyną spalvas, rinkitės spalvas su geltonos, oranžinės, raudonos ar rožinės spalvos atspalviais.

Venkite medžio elementų. Drakonas namuose jaučia grėsmę dėl medžio. Šis elementas yra destruktyvus žemės atžvilgiu. Vietoj medinių baldų rinkitės metalinius. Medienos elementus reikėtų maskuoti vandens arba ugnies elementais. Drakonui, kuris yra antgamtinė būtybė, medis yra pernelyg natūralus.

Pridėkite žemės elementų. Drakonas mėgsta žemės elementus, įskaitant porcelianą, molį, terakotą, plytas, uolienas, kristalus, akmenis, smėlį, mineralus ir pan.

Drakono metų interjeras

Rinkitės įmantraus dizaino dekorą. Kvadratinius stalus užapvalintais kampais, sidabro ir aukso spalvos šviestuvus, gulimuosius baldus su masažo funkcijomis, daiktus, kurie dvigubai atlieka baldų funkciją, ir pagalvėles, kurių švelnumo ir kietumo laipsnis yra idealus.

Atviros erdvės. Neperkraukite savo namų daiktais. Kambariuose turėtų būti daug kėdžių. Norite, kad jūsų namai būtų prieinami draugams, šeimai ir svečiams. Jūsų svetainėje ar miegamajame turėtų būti pakankamai vietos šokiams, laiptai turėtų būti platūs.

Puošnumas, išskirtinumas. Galingo lyderio, kuris save stato ant pjedestalo, namai ar erdvė turėtų būti puošnūs. Jų baldai turėtų būti su sudėtingais raštais, kutais, deimantiniais šviestuvais, auksiniais maišytuvais, auksinėmis lubomis ir auksiniais paveikslų rėmais. Drakonas nori pasipuikuoti savo namais. Drakoną taip pat traukia turtai, sėkmė ir gausa. Jie nori parodyti, kad gali apsirūpinti.

Drakono metų interjeras

Ryškios šviesos. Drakonas turi būti švenčiamas ir matomas. Nusipirkite šviesų, kad savo namuose iš tiesų sukurtumėte spektaklį. Drakonai mėgsta žibintus. Jūsų namai turi būti ryškūs. Drakonas mėgsta būti savo pilies karaliumi arba karaliene.

Drakono svetainė


Drakono svetainė turi būti erdvi. Jūsų namuose turėtų tilpti daug žmonių. Reikia pakankamai erdvės judėti, šokinėti, šokti ir žaisti. Drakonas nemėgsta ankštų koridorių. Viskas turėtų būti platu.

Žemė yra pagrindinė jūsų stichija, todėl gyvenamasis kambarys turėtų būti pritaikytas jai. Pridėkite keraminių dubenų, porcelianinių puodelių, mūrinį židinį, terakotos. Pridėkite figūrėlių, molinių ginklų.

Paklokite kambaryje geltoną kilimą. Drakonas savo namuose mėgsta kilimus ir plyteles, venkite medinių grindų.

Svetainėje gražiai atrodytų geltonos, raudonos, aukso, sidabro ir vario spalvos dekoro elementai. Drakonas mėgsta, kad jo kambariai spindėtų ir atrodytų puošniai.

Drakono metų interjeras

Rinkitės metalinius, o ne medinius baldus, štrių formų baldus, o ne apskritimus ir ovalus. Geras pasirinkimas – trikampiai ir kvadratai. Kvadratiniai baldai su užapvalintais kraštais puikiai tinka, nes tai tinkamas yin ir yang derinys.

Drakono virtuvė


Svetainė skirta žemės drakonui, o virtuvė – ugnies drakonui. Raudonos arba oranžinės spalvos sienos atrodytų dailiai. Visame kambaryje pridėkite trikampių. Pasirinkite ilgą stačiakampį stalą. Pridėkite vazą su snapučiais. Baldai turėtų būti raudonos, geltonos arba baltos spalvos. Šiame kambaryje pridėkite šviesų, netgi raudonų.

Palaikykite virtuvę naujausiomis technologijomis. Turėtumėte turėti naujausių maisto gaminimo prietaisų.

Drakono virtuvėje turėtų būti daug mėsos atsargų. Jautienos, vištienos, avienos ir kitų baltymų. Jei esate vegetaras, pasirūpinkite, kad būtų gausu augalinio maisto su baltymais: avinžirnių, lęšių, tofu ir pupelių. Virtuvėje taip pat turėtų būti daug raudonos, oranžinės ir geltonos spalvos vaisių ir daržovių.

Drakono metų interjeras

Drakono miegamasis


Drakono miegamąjį skirkime metaliniam drakonui. Metalą palaiko žemė, todėl šie du elementai dera tarpusavyje.

Rinkitės metalinius baldus, sidabras yra puiki metalo spalva atsipalaidavimui. Taip pat turėtumėte turėti daug veidrodžių. Parodykite papuošalų ir monetų kolekciją. Drakonas mėgsta turtus, todėl monetos jį labai džiugina. Vertingiausius daiktus reikėtų padėti į seifą spintoje.

Ant sienų pakabinkite naktinio dangaus vaizdų. Pakabinkite užuolaidas, kad užstotų šviesą ir galėtumėte geriau išsimiegoti. Grindys turėtų būti išklotos kilimais. Į lentynas pridėkite keramikos dirbinių. Šiame kambaryje verta sudėti sentimentalius daiktus: šeimos nuotraukas, trofėjus, vaikystės relikvijas, tik jums ypatingus daiktus.

Drakono metų interjeras

Čiužinys turėtų būti idealiai švelnus ir kietas. Jis turėtų būti ant metalinio rėmo arba gulėti tiesiai ant grindų. Į kambarį įkomponuokite metalinius reikmenis: šviestuvus, kandeliabrus, taures. Tai galėtų būtų kambarys, kuriame galėsite miegoti, pasislėpti nuo likusio pasaulio ir medituoti.

Drakono vonios kambarys


Drakono vonios kambarys priklauso vandens drakonui. Vietoj mėlynos ir žalios spalvos reiktų naudoti juodą arba labai, labai tamsias spalvas. Prie sienų pridėkite paslaptingų kraštovaizdžių vaizdų: paplūdimių su juodu smėliu, erškėtrožių, juodai baltų floros nuotraukų.

Drakono metų interjeras

Vonios kambarys turėtų jaustis brandus, elegantiškas ir tarsi aukščiausio lygio higienos vieta. Drakonas nenori būti pamalonintas, todėl jam nereikia gražių lelijų, mielų dekoracijų ir linksmų spalvų. Plytelių grindys pranašesnės už medines. Santechnika turi būti pastebima ir atrodyti kaip iš brangiųjų metalų. Vonia turėtų būti didelė, kad joje tilptų drakonas. Praustuvai taip pat turėtų būti dideli ir erdvūs.

Pabrėžiame, kad šis turinys yra pramoginio pobūdžio ir kiekvienas skaitytojas renkasi, tikėti šia informacija ar ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją