Pasak interjero dizainerės, šis 32 kv. m butas puikiai tinka patogiam vieno asmens arba poros gyvenimui. Funkcionaliai suplanavus erdves, šiame bute jai pavyko sukurti visas patogiam gyvenimui būtinas erdves: holą su didele ir talpia drabužių spinta, virtuvę su valgomojo stalu, svetainę su darbo zona ir svarbiausia – atskirą miegamojo erdvę.

32 kv. m buto interjeras (R. Kotvickaitės nuotr.)

„Vonios kambaryje patogiai tilpo dušo zona, o pati skalbimo mašina paslėpta spintoje, kurioje užteks vietos ir buitinėms priemonėms susidėti. Pagal pirminį statytojo projektą kardinaliai nieko nekeitėme, virtuvė liko savo vietoje, tik sumažinome jos dydį ir visą virtuvę sutalpinome vienoje linijoje“, – paaiškina interjero dizainerė.

D. Gerasimavičienė tęsia, kad šiame bute pavyko atskirti miegamojo zoną: „Kiek galima labiau atskirta miegamojo erdvė su gipso kartono sienele ir medžio dekoro skydais, suformavus dekoratyvią pertvarą, tad šviesos pakankamai patenka ir virtuvės zonoje, o miegamajame neturime jausmo, kad lova yra virtuvėje“, – pabrėžia pašnekovė.

32 kv. m buto interjeras (R. Kotvickaitės nuotr.)

Ji tęsia, kad visų erdvių atskyrimo ir dekoro funkciją atlieka medžio tašų skydai, kurie suteikia subtilią miško temos užuominą.

„Nuosaikingas, ramus, modernus ir stilingas interjeras, kuriame vyrauja šiltų ir natūralių tonų, miško spalvų gama su žalios spalvos akcentais. Butas skirtas nuomai, tad norisi padėkoti užsakovams, kurie supranta dizainerių darbą ir investuoja į tokių butų interjerą. Kiekviename interjere yra svarbu viskas, ypač detalės, o kuo mažesnė erdvė tuo jų svarba tik dar didesnė. Manau, puikiai pavyko išspręsti funkcionalumo, patogumo ir estetikos klausimus tokio dydžio bute“, – pabrėžia interjero dizainerė D. Gerasimavičienė.

O dabar – pasižvalgykime!

Šis tekstas - vienas ciklo „Mano tvirtovė“ tekstų. Ciklo metu interjero dizaineriai ir naujakuriai dalinasi pasakojimais, idėjomis ir nuotraukomis, kaip atrodo ką tik įrengti jų namai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)