Nors atrodytų, kad prabangiuose būstuose interjeras turėtų tviskėti auksu ir brangiomis detalėmis, neretai tokių būstų šeimininkai pageidauja kokybės, elegancijos ir rafinuoto subtilumo. Taip galima apibūdinti ir šių 91 kv.m apartamentų interjerą. Jo autorės yra „Dizaino virtuvės“ interjero dizainerės Gabija Pažarskytė, Jurgita Stankūnaitė, Lina Navickaitė.

Apartamentų interjeras (Kerniaus Pauliukonio nuotr,)

G. Pažarskytė, pasakodama apie šio būsto interjerą, pabrėžia, kad mansardiniai apartamentai prestižiniame sostinės kvartale puikiai įkūnija šiuolaikiškos prabangos viziją. Erdvaus būsto interjere dominuoja riešutmedis. Iš jo pagaminti ne tik baldai, bet ir nestandartinės grindys su unikaliu segmentų raštu. Kartu su gausiai naudota balta spalva, aukso detalėmis ir aukščiausios kokybės medžiagomis, tai sukuria nuosaikaus prašmatnumo įspūdį. Dar vienas esminis interjero motyvas – dermė su per langus atsiveriančiu vaizdu į Vilniaus senamiestį. Juk saulėlydžiai visuomet puikiai žaidžia su raudonų čerpių stogais.

„Tai būstas pasiturinčiai jaunai šeimai – apartamentus sudaro bendra svetainė su virtuvė, miegamasis ir vaikų kambarys. Taip pat įrengta pakankamai erdvi atskira drabužinė“, – komentuoja pašnekovė.

Apartamentų interjeras (Kerniaus Pauliukonio nuotr,)

Interjero dizainerė tęsia, kad didžiausias iššūkis planuojant šiuos namus buvo, kad sutaptų klientų ir interjero dizainerių šiuolaikiškos prabangos vizija.

„Labiau džiaugiamės, kad pavyko tai įgyvendinti. Kaip matote, šio projekto interjeras yra nuosaikiai prašmatnus, organiškas ir „neperkrautas“. Kuriant interjerą panaudotos pačios aukščiausios kokybės medžiagos. Vyrauja balta spalva, auksinės detalės ir jau minėtas riešutmedis. Viskas puikiai dera tarpusavyje. Šie apartamentai – mansardiniai, o už lango atsiveria vaizdas į sostinės senamiesčio stogus. Tai labai romantiškas ir įkvepiantis vaizdas, tad tiesiog negalėjome jo neišnaudoti“, – pasakoja G. Pažarskytė.

Pasidairykime!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)